Foldercheck.be maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Meer info

cover

Alle winkels Aldi België

Kies jouw locatie en check alle Aldi folders en aanbiedingen dichtbij jou

Aldi (Albrecht Discount) is een Duits internationaal discount supermarktbedrijf dat in 1946 in Essen door de broers Karl en Theo Albrecht is opgericht.

In 1946 namen de broers Karl en Theo Albecht de zaak van hun moeder over die in 1913 werd opgericht.  De broers besloten om het assortiment, dan toen ongeveer 250 artikelen bedroeg, bescheiden te houden omdat dit goedkoper is.  Deze werkwijze zal het concern gedurende zijn verdere bestaan en expansie blijven volgen.

Aldi bestaat uit twee zelfstandige bedrijven, Aldi Nord (hoofdzetel in Essen) en Aldi Süd (hoofdzetel in Mülheim).  Aldi Nord-winkels zijn te vinden in België, Denemarken, Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Polen en Portugal.  Aldi Süd is actief in Australië, Griekenland, Hongarije, Ierland, Slovenië, Verenigd Koninkrijk (U.K.), de Verenigde Staten (U.S.A.) en Zwitserland.

De Aldi-Group bezit wereldwijd zo’n 7600 filialen. In België zijn er ongeveer 380 winkels.

Aldi verkoopt ook andere artikelen dan voedsel.  Deze artikelen staan elke week in de folder ‘Aldi info’.   Op woensdag en zaterdag komen de nieuwe artikelen binnen.  Ze zijn soms erg gewild en in een mum van tijd uitverkocht.  Mensen staan hiervoor vaak dan ook voor openingstijd aan de voordeur.  De artikelen uit de Aldi hebben een goede tot zeer goede kwaliteit.  

Lees meer
Hallo! We hebben zojuist een nieuwe (brandName) folder online geplaatst. Bekijk de folder HIER en bespaar geld!