Foldercheck.be maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Meer info

cover

Alle winkels Carrefour België

Kies jouw locatie en check alle Carrefour folders en aanbiedingen dichtbij jou

Carrefour is een groot Frans hypermarktconcern ontstaan in 1958 in Annecy. Met meer dan 9.500 winkels in 33 landen is Carrefour Group een van de grootste retailers ter wereld. Met ongeveer 411.000 medewerkers haalden ze in 2010 een omzetcijfer van 90 miljard euro.

De Carrefour Group heeft de afgelopen 40 jaar een stevige positie verworven.  Wereldwijd staat de Group op de tweede plaats en in Europe zelfs helemaal bovenaan de lijst.

Ook in België is Carrefour met ongeveer 11.500 werknemers een toonaangevende retailer.  In 2010 had Carrefour een geconsolideerde omzet van 4.947 miljard euro. 

Carrefour België staat synoniem voor zo’n 700 winkels met 45 Carrefour planet en -  hypermarkten, 438 Carrefour market/GB-supermarkten, 222 buurtwinkels (Carrefour express) en 1 Rob-winkel (sinds 2012)

Carrefour staat voor duurzaam ondernemen.  Tijdens elke stap van het productieproces gaat Carrefour op een duurzame manier te werk: van het veld tot de verwerking en tenslotte over het transport tot in de winkel.  Vandaag zijn ze onze kinderen en onszelf verplicht alle aandacht te besteden aan een duurzame ontwikkeling en leven.

Lees meer
Hallo! We hebben zojuist een nieuwe (brandName) folder online geplaatst. Bekijk de folder HIER en bespaar geld!