Foldercheck.be maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Meer info

cover

Alle winkels Gamma België

Kies jouw locatie en check alle Gamma folders en aanbiedingen dichtbij jou

Gamma is een winkelketen en gespecialiseerd in doe-het-zelf- en tuinartikelen.  Gamma is intussen een begrip.  Het is moeilijk voor te stellen, maar tot de jaren 70 bestond er in België nog een doe-het-zelf winkels.  Er waren alleen groothandelszaken in bouwmaterialen.  Op 11 mei 1971 werd in Breda door vijf van hen gestart met een winkelketen voor de consument.  De formule Gamma wordt geëxploiteerd op basis van hard-franchising.  Dat betekent dat de franchisenemers voor bepaald delen van dienstverlening niet kunnen kiezen en andere delen weglaten.  De hoofdzetel – Intergamma B.V. - is gevestigd in Leusden, Nederland.

Gamma heeft meer dan 245 deelnemende filialen.  In België staat Gamma in de top 3 in de DHZ (doe-het-zelf).  Met zijn 83 Gamma winkels komen er in België een 160.000 klanten over de vloer.  Met een 1000-tal medewerkers op de werkvloer staan we onze klanten ten dienste, of u nu vragen hebt over badkamer, tuin of hobby & tuin, Gamma helpt u de juiste keuze te maken.

Intergamma helpt en ondersteunt ook de franchisenemers en stelt hen in de gelegenheid om een zo hoog mogelijk rendement te realiseren.

Samen met medewerkers, franchisenemers, leveranciers en businesspartners heeft Gamma één doel voor ogen.  Mensen helpen om zo goed mogelijk zelf met genoegen en trots hun woonomgeving te verbeteren.

Lees meer
Hallo! We hebben zojuist een nieuwe (brandName) folder online geplaatst. Bekijk de folder HIER en bespaar geld!