Foldercheck.be maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Meer info

cover

Meest gestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen zou vinden . Als u niet kunt vinden wat u zoekt, neem dan contact met ons op . Wij waarderen uw mening en suggesties .

 • Wat is Foldercheck.be ?

  Foldercheck.be is een website verzamelen alle huidige folders en catalogi van grote winkels in het hele land . Hier vindt u folders van supermarkten zoals Aldi , Lidl , Carrefour, Red Market, evenals elektronica en apparaten ketens als Allo telecom, GameMania, Media Markt , cosmetica winkels , meubels kettingen, kleding winkels en nog veel meer te vinden. Alle flyers geupload op de website worden dagelijks bijgewerkt , zodat de informatie op de site blijft up-to - date.

 • Hoe de flyer ben ik te vinden ?

  De eenvoudigste en snelste manier om de flyer die u zoekt te vinden is om het zoekvak aan de bovenzijde van de website. Naast het zoekvak , kunt u de gewenste folder vinden met behulp van de categorie menu van de site die speciaal is gemaakt eenvoudig en concreet zijn . Na de categorie van uw winkel te selecteren , selecteert u de winkel die u zoekt en daar zul je in staat om de flyer die actueel zijn op dit moment te vinden . Alternatieve manier om te zoeken is via de site map.

 • Wordt het gebruik van Foldercheck.be betaald ?

  Met behulp Foldercheck.be is geheel gratis en zal dat altijd zijn!

 • Ik ben eigenaar van een winkel en ik zou graag mijn flyer publiceren Foldercheck.be. Hoe kan ik dit doen?

  Om uw winkel en flyer toe te voegen, kunt u terecht op onze rubriek " In een winkel ".

 • Hoe kom ik in contact met het team van Foldercheck.be ?

  Om ons te contacteren, kunt u terecht op de sectie "Contacten" van de site.

Meest gestelde vragen

Belgium
Belgium
Hallo! We hebben zojuist een nieuwe (brandName) folder online geplaatst. Bekijk de folder HIER en bespaar geld!
Maak uw Kerst speciaal met Lidl!