Foldercheck.be maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Meer info

cover

A.S.Adventure folders en promoties

Bekijk de aanbiedingen en bespaar met A.S.Adventure

Waardering: 3.6 / van 8 stemmen
Folders

A.S.Adventure folders en promoties

A.S.Adventure

A.S.Adventure folder tot 31.12.2017

Geldig: van 18.09.2017 tot 31.12.2017 Nog 38 dagen geldig Gepubliceerd op: 23.09.2017

Bekijk 14 pagina’s met aanbiedingen

Deel
Deel
Overige folders
Kleding & Accessoires
Nog 13 promofolders in Kleding & Accessoires

A.S.Adventure is een Belgische winkelketen en gesticht in de jaren 50 door de familie Lathouwers. De oorspronkelijke korte naam “A.S.” staat voor “Amerikaanse Stockhuizen”. Tien jaar later nam een zoon het bedrijf over en veranderde het concept enigszins, waardoor de naam “Amerikaanse Stockhuizen” veranderde in A.S.Adventure. Momenteel heeft de winkelketen 33 winkels in België en Luxemburg. Daarnaast bezit het ook drie “The North Face Stores” in België. Verder heeft A.S.Adventure de gelijkwaardige keten “Bever Zwerfsport” in Nederland overgenomen alsook “Cotswold Outdoor” in het Verenigd Koninkrijk.

A.S.Adventure is ‘the place to be’ voor elke actieve vrijetijdsgenieter, globetrotter en natuurliefhebber. Of je nu naar Barcelona, de Belgische Ardennen, de tropen of de Zuidpool trekt, bij A.S.Adventure vind je alles onder één dak: Bay&Beach, Bike, Camping, Reisbibliotheek, Run, Snow, Travel, Trekking en Urban. Met een ruim assortiment , variërend van buitenkledij en fietsen tot GPS-ontvangers, krijg je op maat van je eigen boeiende levensstijl professioneel advies van degelijk opgeleide winkelmedewerkers.

Als dé specialist in vrijetijdsbeleving in al zijn facetten kun je bij A.S.Adventure ook terecht voor een uitgebreide Mode-collectie voor dames, heren én kinderen. Ook dat is A.S.Adventure.

Lees meer

A.S.Adventure folders, aanbiedingen, catalogus, promos

Belgium
A.S.Adventure Belgium
Hallo! We hebben zojuist een nieuwe (brandName) folder online geplaatst. Bekijk de folder HIER en bespaar geld!