Foldercheck.be maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Meer info

cover
cover

Belbev folders en promoties

Bekijk de aanbiedingen en bespaar met Belbev

Waardering: 4.5 / van 2 stemmen
Folders
Zoek op product

Belbev folder tot 28.09.2017

Geldig: van 15.09.2017 tot 28.09.2017 Nog 5 dagen geldig Gepubliceerd op: 15.09.2017

Bekijk 4 pagina’s met aanbiedingen

Deze folder is nog 5 dagen geldig, we hebben aanbiedingen gevonden voor de volgende producten: Glas , Rouge , Rum , Vodka , Ice tea , Mineraalwater , Sap , Bier , Melk , Wijn en nog meer.
Bekijk de folder
Deel
Deel
Overige folders
Supermarkten
Nog 18 promofolders in Supermarkten

Op 14 oktober 2004 hebben de aankoop-verenigingen voor enkele drankenhandelaars, Covedra en De Drankgigant hun krachten samengebundeld in een nieuwe aankoop-vereniging, Belgian Beverages NV, kortweg Belbev.

Sinds 2006 werden Covedra en De Drankgigant rechtstreeks vennoot van Belbev, waarna ze beiden uit Belbev stapten en de vennootschap omgevormd werd in een cvba. Praktisch gezien sluit Belbev samenwerkingsovereenkomsten met leveranciers van dranken en toebehoren, alsook specifieke dienstverleners om zo van de beste aankoopvoorwaarden te kunnen genieten.

Belbev verdeelt verder verscheidene producten onder een private label. Een belangrijk onderdeel van het takenpakket is het rechtstreeks importeren van champagne, wijnen, schuimwijnen en porto.

Lees meer
Belbev aanbiedingen bekijk alle producten
Hallo! We hebben zojuist een nieuwe (brandName) folder online geplaatst. Bekijk de folder HIER en bespaar geld!