Foldercheck.be maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Meer info

cover
cover

Bouw Punt folders en promoties

Bekijk de aanbiedingen en bespaar met Bouw Punt

Waardering: 5 / van 1 stemmen
Folders
Zoek op product

Bouw Punt folder tot 30.09.2017

Geldig: van 02.05.2017 tot 30.09.2017 Nog 8 dagen geldig Gepubliceerd op: 30.08.2017

Bekijk 24 pagina’s met aanbiedingen

Deze folder is nog 8 dagen geldig, we hebben aanbiedingen gevonden voor de volgende producten: Kom , TV-set , Beton , Metselwerk , Lijm , Bureau , Ui en nog meer.
Bekijk de folder
Deel
Deel
Overige folders
Huis & Tuin
Nog 24 promofolders in Huis & Tuin

Bouw.Punt is onderdeel van Adimat met als hoofdzetel gevestigd in St.-Martens-Latem bij Gent. De afgelopen jaren is er een belangrijke marktverschuiving van nieuwbouwactiviteiten naar een groeiende renovatiemarkt. Dit heeft tot gevolg dat de aannemer steeds meer taken op zich neemt en daarom een grotere nood heeft aan een breder productassortiment dat tegemoet komt aan zijn/haar nieuwe werkbehoeften (verf, ijzerwaren, elektriciteit, bevestigingsmiddelen, gereedschappen, hout, tegels, veiligheids- en werkkledij, …).

Dit leidde tot een nieuwe samenwerking, het “Bouw.Punt”-concept. Dit concept biedt de vakman alle soorten degelijke materialen, een efficiënte service en vakkundige raad onder éénzelfde dak. Hun slogan “Als professioneel advies een punt is” werd met opzet aan de naam Bouw.Punt gekoppeld, omdat service en kennis de sleutels zijn tot succes. Al hun leden zijn prominente familiale ondernemingen die in hun eigen regio een voortrekkersrol spelen.

De opkomende zon in hun logo duidt op het geloof en vertrouwen in een beloftevolle toekomst. Bouw.Punt staat voor kwaliteit en als symbool voor professionaliteit.

Bouw.Punt heeft 22 vestigingen in Vlaanderen. 

Lees meer
Bouw Punt aanbiedingen bekijk alle producten
Hallo! We hebben zojuist een nieuwe (brandName) folder online geplaatst. Bekijk de folder HIER en bespaar geld!