Foldercheck.be maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Meer info

cover
App promo

Bouw Punt folders en promoties

Bekijk de aanbiedingen en bespaar met Bouw Punt

Waardering: 5 / van 1 stemmen
Folders Zoek op product

Bouw Punt folder tot 15.03.2018

Geldig: van 12.02.2018 tot 15.03.2018 Gepubliceerd op: 12.02.2018

1 pagina’s met producten in promotie

Deze folder is nog 23 dagen geldig, we hebben aanbiedingen gevonden voor de volgende producten: Smartphone , Fax , TV-set , Ice tea en nog meer.
Lees meer..Verberg
Nog 23 dagen geldig
Deel
Deel

Overige folders

Huis & Tuin
Nog 23 promofolders in Huis & Tuin

Bouw.Punt is onderdeel van Adimat met als hoofdzetel gevestigd in St.-Martens-Latem bij Gent. De afgelopen jaren is er een belangrijke marktverschuiving van nieuwbouwactiviteiten naar een groeiende renovatiemarkt. Dit heeft tot gevolg dat de aannemer steeds meer taken op zich neemt en daarom een grotere nood heeft aan een breder productassortiment dat tegemoet komt aan zijn/haar nieuwe werkbehoeften (verf, ijzerwaren, elektriciteit, bevestigingsmiddelen, gereedschappen, hout, tegels, veiligheids- en werkkledij, …).

Dit leidde tot een nieuwe samenwerking, het “Bouw.Punt”-concept. Dit concept biedt de vakman alle soorten degelijke materialen, een efficiënte service en vakkundige raad onder éénzelfde dak. Hun slogan “Als professioneel advies een punt is” werd met opzet aan de naam Bouw.Punt gekoppeld, omdat service en kennis de sleutels zijn tot succes. Al hun leden zijn prominente familiale ondernemingen die in hun eigen regio een voortrekkersrol spelen.

De opkomende zon in hun logo duidt op het geloof en vertrouwen in een beloftevolle toekomst. Bouw.Punt staat voor kwaliteit en als symbool voor professionaliteit.

Bouw.Punt heeft 22 vestigingen in Vlaanderen. 

Lees meer

Bouw Punt aanbiedingen

bekijk alle producten
Hallo! We hebben zojuist een nieuwe (brandName) folder online geplaatst. Bekijk de folder HIER en bespaar geld!