Foldercheck.be maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Meer info

cover
cover

Leen Bakker folders en promoties

Bekijk de aanbiedingen en bespaar met Leen Bakker

Waardering: 4.2 / van 27 stemmen
Folders
Zoek op product

Leen Bakker folder tot 30.09.2017

Geldig: van 01.05.2017 tot 30.09.2017 Nog 4 dagen geldig Gepubliceerd op: 01.05.2017

Bekijk 24 pagina’s met aanbiedingen

Deze folder is nog 4 dagen geldig, we hebben aanbiedingen gevonden voor de volgende producten: Parasol , Plaat , Kussen , Mand , Vaas , Tuinset , Hangmat , Barbeque , Bloempot , Tapijt , Voetenbankje , Fauteuil , Tafel , Stoel en nog meer.
Bekijk de folder
Deel
Deel
Overige folders
Huis & Tuin
Nog 24 promofolders in Huis & Tuin

In 1928 opende Cornelis Bakker een zaak in garens en stoffen in Rotterdam, Nederland.  Zijn zoon, Leen Bakker, legde in 1953 het fundament voor een heel nieuw winkelconcept in Nederland.

Onder leiding van Leens zoon, Arie Bakker, groeide de winkelketen uit tot het huidige concept.  In juli 1985 werd onder Leen Bakker België N.V. het eerste filiaal in België geopend.

Leen Bakker staat gelijk voor gemak.  Met ruim 100 filialen in Nederland en 60 filialen in België is Leen Bakker altijd dicht bij u in de buurt.  Keuze genoeg dankzij het brede assortiment artikelen.

Voor elke smaak, elke portemonnee én steevast van topkwaliteit is er wat te vinden.  Maar Leen Bakker betekent nog meer.  zo staat het bedrijf voor moderne interieurs, heeft ze oog voor mens en milieu en zijn ze een aantrekkelijke werkgever.

De laatste woontrends en ideeën vindt u gemakkelijk.  Of u nu uw woonkamer wil decoreren of uw hele huis opnieuw wil inrichten.  Het assortiment is altijd overzichtelijk gepresenteerd: tafels bij tafels, kasten bij kasten en vloerkleden bij vloerkleden.

Milieuvriendelijke werken.  In al de filialen, kantoren en bij de productie en distributie houdt Leen Bakker rekening met het milieu.  Leen Bakker kiest waar mogelijk voor alternatieven die het milieu minder belasten.

Lees meer
Leen Bakker aanbiedingen bekijk alle producten
Hallo! We hebben zojuist een nieuwe (brandName) folder online geplaatst. Bekijk de folder HIER en bespaar geld!