Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Prijzenklopper folders en promoties

Bekijk de aanbiedingen en bespaar met Prijzenklopper

Waardering: 2 / van 4 stemmen
Folders Zoek op product

Prijzenklopper folder tot 30.09.2018

Geldig: van 01.09.2018 tot 30.09.2018 Gepubliceerd op: 31.08.2018

Bekijk 8 pagina’s met aanbiedingen

Deze folder is nog 6 dagen geldig, we hebben aanbiedingen gevonden voor de volgende producten: Bed , Tafel , Slaapkamer , Koffie en nog meer.
Lees meer..Verberg
Nog 6 dagen geldig Bekijk de folder
Deel
Deel

Overige folders
Huis & Tuin

Nog 12 promofolders in Huis & Tuin

Groep Heylen werd in 1970 opgericht door de heer Denis Heylen.  Van een kleine toonzaal in Peer  dat uitgroeide tot een heel meubel- en keukenimperium met 4 toonzalen in Eynatten, Lokeren, Kortenberg en Peer. 

Onder het credo ‘oost west, thuis best’ probeert De Prijzenklopper met hun meubels een gezellige en huiselijke sfeer te scheppen, zonder daarbij de praktische zijde te vergeten. 

Bij ieder meubel adviseert De Prijzenklopper u over het materiaal, onderhoudstips en mogelijke afwerkingen.  Op die manier zal u zo lang mogelijk over uw aankoop genieten.  De Prijzenklopper heeft een ruim aanbod: salons,  relaxen, lattenbodems, matrassen, babykamers,  kinderkamers, jeugdkamers, betaalbare en kwalitatieve keukens, kantoormeubelen, wacht-zaalinrichtingen, receptieruimtes & een uitgebreide collectie van verlichting.

De Prijzenklopper heeft twee winkels, in Hechtel en in Heers.

Lees meer

Prijzenklopper aanbiedingen

bekijk alle producten
notification circle blue
Hallo! We hebben zojuist een nieuwe (brandName) folder online geplaatst. Bekijk de folder HIER en bespaar geld!