Foldercheck.be maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Meer info

cover
cover

Belsack folders en promoties

Bekijk de aanbiedingen en bespaar met Belsack

Waardering: 1 / van 1 stemmen
Folders
Zoek op product

Belsack folder tot 30.09.2017

Geldig: van 03.07.2017 tot 30.09.2017 Nog 4 dagen geldig Gepubliceerd op: 18.09.2017

Bekijk 16 pagina’s met aanbiedingen

Deze folder is nog 4 dagen geldig, we hebben aanbiedingen gevonden voor de volgende producten: Plaat , Tuinhuis , parket , Beton , Laminaat , Slijper , Boormachine , Keuken en nog meer.
Bekijk de folder
Deel
Deel
Overige folders
Huis & Tuin
Nog 24 promofolders in Huis & Tuin

In 1954 richtten Maurits en Hélène Belsack het houthandelsbedrijf Belsack NV op. In 1989 nam de tweede generatie de zaak over. Het bedrijf groeide in de loop der jaren uit van een pure houthandel tot een houthandel en een doe-het-zelf-zaak. De passie voor hout is uiteraard altijd gebleven.

De winkel heeft een oppervlakte van ongeveer 4800m². Achter de winkel bevindt zich een groot atelier met eigen fabricage van geschaafd hout, afgekante panelen en ingekaste deuren. De mooie en verzorgde showroom met gewone deuren, schuifdeuren, douchedeuren, badkamermeubels, parket, muur- en plafond-bekleding wordt minstens één keer per jaar hernieuwd en aangepast aan de jongste trends.

Belsack heeft een ruim assortiment van producten: hout, plaatmateriaal, Gyproc, Quickstep & toebehoren, parket en vloerbekleding, Velux & accessoires, badkamer en sanitair, isolatie, muur- en plafondbekleding, deuren en schuifdeuren, Levis verven en vernissen, verf en decoratie, gereedschappen, bouwmaterialen en trapleuningen, verlichting & elektriciteit, koepels, polycarbonaat en aanverwanten.

Lees meer
Belsack aanbiedingen bekijk alle producten
Hallo! We hebben zojuist een nieuwe (brandName) folder online geplaatst. Bekijk de folder HIER en bespaar geld!