Foldercheck.be maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Meer info

cover

Bio Planet folders en promoties

Bekijk de aanbiedingen en bespaar met Bio Planet

Waardering: 4.5 / van 6 stemmen
Folders
Zoek op product

Bio Planet folders en promoties

Bio Planet

Bio Planet folder tot 05.12.2017

Geldig: van 08.11.2017 tot 05.12.2017 Nog 12 dagen geldig Gepubliceerd op: 08.11.2017

Bekijk 36 pagina’s met aanbiedingen

Deze folder is nog 12 dagen geldig, we hebben aanbiedingen gevonden voor de volgende producten: Broccoli , Brood , Pot , Dille , Quinoa , Champignons , Bloem , Erwten , Ice tea , Tomaten , Rijst , Soep , Olijfolie , pompoen en nog meer.
Deel
Deel
Overige folders
Supermarkten
Nog 18 promofolders in Supermarkten

Bio-Planet is een winkelketen bestaande uit tien bio-supermarkten die deel uitmaakt van de Colruyt Group.

In 2001 opende in Kortrijk de allereerste Bio-Planet. In 2013 ging in Nossegem, (Zaventem) haar tiende vestiging open.

Bio-Planet is een supermarkt als een andere. Alleen is al het voedsel absoluut biologisch en de niet-voeding milieuvriendelijk. Bio-Planet biedt hun klanten, met ongeveer 7.000 producten, een compleet supermarktaanbod: vers brood, pasta, groenten en fruit, vlees, dranken, supplementen, schoonmaakproducten, …. Voor elk product in een gewone supermarkt, biedt Bio-Planet een volwaardig biologische of ecologische alternatief.

Bio-Planet bouwt voortdurend aan een compleet supermarktaanbod. Al hun producten zijn met zorg uitgekozen en elk voedingsproduct draag een biolabel. Bovendien kiest het bedrijf zo veel mogelijk voor plaatselijke producten. Moet een product toch van ver, over de grenzen heen, komen? Dan kiest Bio-Planet voor invoer per boot. Dit is minder milieubelastend dan bv. het vliegtuig.

Alle Bio-Planet-winkels zijn gemakkelijk te bereiken en liggen in of aan de rand van centrumsteden. U kan ook online bestellen en uw boodschappen dan bij u in de buurt afhalen.

Lees meer
Bio Planet aanbiedingen bekijk alle producten

Bio Planet folders, aanbiedingen, catalogus, promos

Belgium
Bio Planet Belgium
Hallo! We hebben zojuist een nieuwe (brandName) folder online geplaatst. Bekijk de folder HIER en bespaar geld!