Alle winkels Aveve België

Kies jouw locatie en check alle Aveve folders en aanbiedingen dichtbij jou
i

Dit formulier verzamelt de volgende gegevens: jouw naam, jouw e-mail adres, jouw geslacht en jouw stad. Deze gegevens zullen gebruikt worden om je regelmatig gepersonaliseerde e-mails met geselecteerde promoties te verzenden. Je gegevens zullen enkel worden gebruikt om je een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienst te leveren. We zullen deze gegevens enkel ter beschikking stellen aan onze partnersplatforms waarop we beroep doen voor de levering van de dienst.


AVEVE is een Belgische bedrijvengroep die actief is in de land- en tuinbouw. AVEVE staat voor “Aankoop- en Verkoopvennootschap” en is opgericht in 1901. AVEVE is marktleider als toeleverancier aan de Belgische land- en tuinbouw. AVEVE is de grootste winkelketen voor tuin, dier en bakplezier. De Group AVEVE heeft momenteel 1.700 medewerkers en samen realiseren ze een omzet van meer dan 1,2 miljard euro per jaar. Daarmee behoort AVEVE tot de top 100 van grootste Belgische bedrijven. De Groep AVEVE zelf heeft 50 bedrijven, zowel in België als in het buitenland.

De Groep AVEVE wil een belangrijke rol spelen in de maatschappij. Daarom wil het bedrijf haar activiteiten op een rendabele manier in de land- en tuinbouw in België en aangrenzende regio’s verder versterken.

Beste winkelketen van België. Op 28 november 2013 kreeg AVEVE Retail voor de zesde keer op rij de prijs de ‘Beste Winkelketen in België’ voor de categorie ‘Tuin en Dier’.

AVEVE heeft een uitgebreid gamma: planten, potterie, verzorging van gazon en tuin, alles om thuis te bakken, voeding en verzorging van dieren, ....

 

Lees meer

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord