Foldercheck.be maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Meer info

cover

Alle winkels Aveve België

Kies jouw locatie en check alle Aveve folders en aanbiedingen dichtbij jou

AVEVE is een Belgische bedrijvengroep die actief is in de land- en tuinbouw. AVEVE staat voor “Aankoop- en Verkoopvennootschap” en is opgericht in 1901. AVEVE is marktleider als toeleverancier aan de Belgische land- en tuinbouw. AVEVE is de grootste winkelketen voor tuin, dier en bakplezier. De Group AVEVE heeft momenteel 1.700 medewerkers en samen realiseren ze een omzet van meer dan 1,2 miljard euro per jaar. Daarmee behoort AVEVE tot de top 100 van grootste Belgische bedrijven. De Groep AVEVE zelf heeft 50 bedrijven, zowel in België als in het buitenland.

De Groep AVEVE wil een belangrijke rol spelen in de maatschappij. Daarom wil het bedrijf haar activiteiten op een rendabele manier in de land- en tuinbouw in België en aangrenzende regio’s verder versterken.

Beste winkelketen van België. Op 28 november 2013 kreeg AVEVE Retail voor de zesde keer op rij de prijs de ‘Beste Winkelketen in België’ voor de categorie ‘Tuin en Dier’.

AVEVE heeft een uitgebreid gamma: planten, potterie, verzorging van gazon en tuin, alles om thuis te bakken, voeding en verzorging van dieren, ....

 

Lees meer
notification circle blue
Hallo! We hebben zojuist een nieuwe (brandName) folder online geplaatst. Bekijk de folder HIER en bespaar geld!