Alle winkels Beltrami België

Kies jouw locatie en check alle Beltrami folders en aanbiedingen dichtbij jou
No Catalogs
Er is op dit moment geen folder beschikbaar van deze winkel, gelieve andere folders te bekijken uit deze categorie!
i

Dit formulier verzamelt de volgende gegevens: jouw naam, jouw e-mail adres, jouw geslacht en jouw stad. Deze gegevens zullen gebruikt worden om je regelmatig gepersonaliseerde e-mails met geselecteerde promoties te verzenden. Je gegevens zullen enkel worden gebruikt om je een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienst te leveren. We zullen deze gegevens enkel ter beschikking stellen aan onze partnersplatforms waarop we beroep doen voor de levering van de dienst.


In 1986 richtte de heer Herwig Callewier het bedrijf Beltrami op in Harelbeke. De heer Callewier had voor de Duitse Juraproducent, Stiegler, als agent begrepen dat er in regio van de Benelux nood was aan een natuursteenhandel die: te vertrouwen was, een ruime voorraad had, een goede kwaliteitscontrole en een vlotte service kon aanbieden. In 1989 kwam zijn jongere broer, Stefaan, als partner in het bedrijf. Stefaan Callewier zal de drijvende kracht zijn achter de ontwikkeling van de productie en later ook de platenafdeling.

Vanaf 1990 vestigt Beltrami zijn reputatie als innoverend natuursteenbedrijf bij het introduceren van natuursteen uit het Verre Oosten. In 2000 wordt er een filiaal opgestart in het Verenigd Koninkrijk. Dit kantoor zal in 2004 verder uitgebouwd worden met een depot te Halesowen, West-Midlands. In 2003 komt Polen aan de beurt met een kantoor en stock te Warsaw. In 2010 wordt er een nieuw filiaal geopend in het zuiden van Frankrijk alsook in het noorden van Italië.

Beltrami bestaat ondertussen 27 jaar en is uitgegroeid tot een Europese speler met een uitmuntende reputatie qua aanbod, kwaliteit en service.

Lees meer

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord