Foldercheck.be maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Meer info

cover

Alle winkels Beltrami België

Kies jouw locatie en check alle Beltrami folders en aanbiedingen dichtbij jou
Populaire steden

In 1986 richtte de heer Herwig Callewier het bedrijf Beltrami op in Harelbeke. De heer Callewier had voor de Duitse Juraproducent, Stiegler, als agent begrepen dat er in regio van de Benelux nood was aan een natuursteenhandel die: te vertrouwen was, een ruime voorraad had, een goede kwaliteitscontrole en een vlotte service kon aanbieden. In 1989 kwam zijn jongere broer, Stefaan, als partner in het bedrijf. Stefaan Callewier zal de drijvende kracht zijn achter de ontwikkeling van de productie en later ook de platenafdeling.

Vanaf 1990 vestigt Beltrami zijn reputatie als innoverend natuursteenbedrijf bij het introduceren van natuursteen uit het Verre Oosten. In 2000 wordt er een filiaal opgestart in het Verenigd Koninkrijk. Dit kantoor zal in 2004 verder uitgebouwd worden met een depot te Halesowen, West-Midlands. In 2003 komt Polen aan de beurt met een kantoor en stock te Warsaw. In 2010 wordt er een nieuw filiaal geopend in het zuiden van Frankrijk alsook in het noorden van Italië.

Beltrami bestaat ondertussen 27 jaar en is uitgegroeid tot een Europese speler met een uitmuntende reputatie qua aanbod, kwaliteit en service.

Lees meer
Hallo! We hebben zojuist een nieuwe (brandName) folder online geplaatst. Bekijk de folder HIER en bespaar geld!