Wibra Brugge folders en promoties

Bekijk de aanbiedingen en bespaar met Wibra

Waardering: 3.8 / van 87 stemmen

Wibra folder tot 02.06.2024

Bekijk 23 pagina’s met aanbiedingen Nog 6 dagen geldig

Wibra folder tot 03.06.2024

Bekijk 19 pagina’s met aanbiedingen Nog 7 dagen geldig

Folders van uw favoriete winkels

Wibra informatie

Promoties in andere steden

Informatie over Wibra in Brugge

Geschiedenis van Wibra

 

Wibra is een zeer populair textielketen die in 1956 de deuren van zijn eerste winkel opende in Nederland. Wibra is een echt familiebedrijf waarbij de klant altijd voorop staat. Wibra biedt kwaliteitsproducten voor een lage prijs en daarom is dit dynamisch bedrijf zo succesvol in Nederland en België. Bij Wibra Brugge bent u aan het juiste adres voor alles op het gebied van textiel en kleding. Daarnaast vindt u hier ook leuke decoratieartikelen voor in en om uw huis. Voor meer informatie over recente aanbiedingen en acties verwijzen wij u naar de online Wibra folder voor Brugge.

Categorieën
De volgende productcategorieën worden verkocht:

 

  • Dameskleding

  • Herenkleding

  • Kinderkleding

  • Babykleding

  • School

  • Textiel

  • Huis & tuinProducten

 


Wibra Brugge is het juiste adres voor leuke broeken, truien, shirts, vesten, jassen, ondergoed, nachthemden, schoenen, accessoires en nog veel meer. Wibra Brugge biedt kleding voor ieder budget. Ook voor feestartikelen en woondecoratie kunt u bij Wibra Brugge terecht. Er is keuze genoeg. Dus profiteer van de leuke acties en aanbiedingen die vermeld staan in de online Wibra folder.
Brugge

Adres: Vrijdagmarkt 11, 8000 Brugge, België      

 

Telefoon: +32 50 33 07 18

 

Openingstijden:

 

Maandag – zaterdag : 09:00 – 18:00

Zondag: Gesloten

 

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord