Alle winkels Carrefour België

Kies jouw locatie en check alle Carrefour folders en aanbiedingen dichtbij jou
i

Dit formulier verzamelt de volgende gegevens: jouw naam, jouw e-mail adres, jouw geslacht en jouw stad. Deze gegevens zullen gebruikt worden om je regelmatig gepersonaliseerde e-mails met geselecteerde promoties te verzenden. Je gegevens zullen enkel worden gebruikt om je een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienst te leveren. We zullen deze gegevens enkel ter beschikking stellen aan onze partnersplatforms waarop we beroep doen voor de levering van de dienst.


Carrefour is een groot Frans hypermarktconcern ontstaan in 1958 in Annecy. Met meer dan 9.500 winkels in 33 landen is Carrefour Group een van de grootste retailers ter wereld. Met ongeveer 411.000 medewerkers haalden ze in 2010 een omzetcijfer van 90 miljard euro.

De Carrefour Group heeft de afgelopen 40 jaar een stevige positie verworven.  Wereldwijd staat de Group op de tweede plaats en in Europe zelfs helemaal bovenaan de lijst.

Ook in België is Carrefour met ongeveer 11.500 werknemers een toonaangevende retailer.  In 2010 had Carrefour een geconsolideerde omzet van 4.947 miljard euro. 

Carrefour België staat synoniem voor zo’n 700 winkels met 45 Carrefour planet en -  hypermarkten, 438 Carrefour market/GB-supermarkten, 222 buurtwinkels (Carrefour express) en 1 Rob-winkel (sinds 2012)

Carrefour staat voor duurzaam ondernemen.  Tijdens elke stap van het productieproces gaat Carrefour op een duurzame manier te werk: van het veld tot de verwerking en tenslotte over het transport tot in de winkel.  Vandaag zijn ze onze kinderen en onszelf verplicht alle aandacht te besteden aan een duurzame ontwikkeling en leven.

Lees meer

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord