Foldercheck.be maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Meer info

cover

Alle winkels Eldi België

Kies jouw locatie en check alle Eldi folders en aanbiedingen dichtbij jou

Eldi is een elektroketen die in België sinds 1972 actief is.  Met ruim 130 winkels in België en Frankrijk is Eldi de grootste onafhankelijke elektro-retailketen van België.

Eldi heeft het allemaal: groot elektro, klein elektro, beeld, geluid, multimedia & telefonie, IT, airco & verwarming, lichaamsverzorging, inbouw, accessoires, ….

Eldi, specialist in huishoudelektro creëerde ruim 40 jaar hun eigen huismerk, Friac.  En daar is Eldi trots op.  Door kennis, ervaring en expertise toe te passen bij het ontwikkelen en fabriceren van eigen toestellen, kan Eldi u maximaal laten genieten van huishoudtoestellen aan de beste prijs.  De modellen van Friac zijn in samenspraak met enkele gekende merken gebaseerd op bestaande toestellen en technologieën.  De toestellen worden vaak in dezelfde fabrieken van die gekende merken geproduceerd en op  dezelfde productielijn geassembleerd.  Door dit concept toe te passen heeft Eldi steeds kwaliteit kunnen aanbieden aan hun klanten.  Kortom, het huismerk van Eldi - Friac - staat garant voor gebruiksvriendelijke elektrotoestellen met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. 

Een greep uit het aanbod: wasmachines, droogkasten, koelkasten, diepvriezers, vaatwassers, fornuizen, microgolfovens en bijzetoventjes, dampkappen, kookplaten, ovens en inbouwtoestellen.

Lees meer
notification circle blue
Hallo! We hebben zojuist een nieuwe (brandName) folder online geplaatst. Bekijk de folder HIER en bespaar geld!