Alle winkels Eldi België

Kies jouw locatie en check alle Eldi folders en aanbiedingen dichtbij jou
i

Dit formulier verzamelt de volgende gegevens: jouw naam, jouw e-mail adres, jouw geslacht en jouw stad. Deze gegevens zullen gebruikt worden om je regelmatig gepersonaliseerde e-mails met geselecteerde promoties te verzenden. Je gegevens zullen enkel worden gebruikt om je een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienst te leveren. We zullen deze gegevens enkel ter beschikking stellen aan onze partnersplatforms waarop we beroep doen voor de levering van de dienst.


Eldi is een elektroketen die in België sinds 1972 actief is.  Met ruim 130 winkels in België en Frankrijk is Eldi de grootste onafhankelijke elektro-retailketen van België.

Eldi heeft het allemaal: groot elektro, klein elektro, beeld, geluid, multimedia & telefonie, IT, airco & verwarming, lichaamsverzorging, inbouw, accessoires, ….

Eldi, specialist in huishoudelektro creëerde ruim 40 jaar hun eigen huismerk, Friac.  En daar is Eldi trots op.  Door kennis, ervaring en expertise toe te passen bij het ontwikkelen en fabriceren van eigen toestellen, kan Eldi u maximaal laten genieten van huishoudtoestellen aan de beste prijs.  De modellen van Friac zijn in samenspraak met enkele gekende merken gebaseerd op bestaande toestellen en technologieën.  De toestellen worden vaak in dezelfde fabrieken van die gekende merken geproduceerd en op  dezelfde productielijn geassembleerd.  Door dit concept toe te passen heeft Eldi steeds kwaliteit kunnen aanbieden aan hun klanten.  Kortom, het huismerk van Eldi - Friac - staat garant voor gebruiksvriendelijke elektrotoestellen met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. 

Een greep uit het aanbod: wasmachines, droogkasten, koelkasten, diepvriezers, vaatwassers, fornuizen, microgolfovens en bijzetoventjes, dampkappen, kookplaten, ovens en inbouwtoestellen.

Lees meer

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord