Alle winkels Eurotuin België

Kies jouw locatie en check alle Eurotuin folders en aanbiedingen dichtbij jou
No Catalogs
Er is op dit moment geen folder beschikbaar van deze winkel, gelieve andere folders te bekijken uit deze categorie!
i

Dit formulier verzamelt de volgende gegevens: jouw naam, jouw e-mail adres, jouw geslacht en jouw stad. Deze gegevens zullen gebruikt worden om je regelmatig gepersonaliseerde e-mails met geselecteerde promoties te verzenden. Je gegevens zullen enkel worden gebruikt om je een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienst te leveren. We zullen deze gegevens enkel ter beschikking stellen aan onze partnersplatforms waarop we beroep doen voor de levering van de dienst.


Eurotuin is opgericht in 1995 door de heer Rudi De Kerpel.  Na de overname van een bloemisterij werd het serrecomplex verbouwd tot een tuin-centrum met een oppervlakte van zo’n 10.000m².   In 2004  werd een tweede Eurotuin geopend in Deinze bestaande uit het nieuwe ‘negen kamer-concept: binnen-, bloemen-, buiten-, dieren-, klus-, sfeer-, speel-, water- en zorgkamer.  Na de overname van het toenmalige tuincentrum werd het vernieuwd met een fris en breed gamma van producten.  Dit tuincentrum heeft een oppervlakte van 4.000m².  Vanaf dit jaar is tevens de Eurotuin Groep opgericht.  In 2008 werd de winkel in Merelbeke compleet vernieuwd en verbouwd naar een hedendaags tuincentrum.  Dit modern tuincentrum kreeg een nieuw Tuinkaffee en een innovatief Tuintheater. 

In 2010 kreeg Eurotuin Deinze goud voor de ‘Garden Centre Award’ met ‘Tuincentrum van het jaar 2010-2011’.  In 2011 werden Eurotuin Merelbeke en Eurotuin Deinze officieel invoegbedrijven voor de bevordering van werkgelegenheid.  In 2012 werd een tuincentrum in Ophasselt overgenomen en werd een derde Eurotuin geopend.  De Eurotuin Groep blijft zich richten op samenwerking en uitbreiding van nieuwe filialen in de regio Oost-Vlaanderen.  Eurotuin heeft 40 enthousiaste medewerkers. 

De hoofdzetel van Eurotuin is in Merelbeke.

 

Lees meer

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord