Alle winkels Gamma België

Kies jouw locatie en check alle Gamma folders en aanbiedingen dichtbij jou
i

Dit formulier verzamelt de volgende gegevens: jouw naam, jouw e-mail adres, jouw geslacht en jouw stad. Deze gegevens zullen gebruikt worden om je regelmatig gepersonaliseerde e-mails met geselecteerde promoties te verzenden. Je gegevens zullen enkel worden gebruikt om je een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienst te leveren. We zullen deze gegevens enkel ter beschikking stellen aan onze partnersplatforms waarop we beroep doen voor de levering van de dienst.


Gamma is een winkelketen en gespecialiseerd in doe-het-zelf- en tuinartikelen.  Gamma is intussen een begrip.  Het is moeilijk voor te stellen, maar tot de jaren 70 bestond er in België nog een doe-het-zelf winkels.  Er waren alleen groothandelszaken in bouwmaterialen.  Op 11 mei 1971 werd in Breda door vijf van hen gestart met een winkelketen voor de consument.  De formule Gamma wordt geëxploiteerd op basis van hard-franchising.  Dat betekent dat de franchisenemers voor bepaald delen van dienstverlening niet kunnen kiezen en andere delen weglaten.  De hoofdzetel – Intergamma B.V. - is gevestigd in Leusden, Nederland.

Gamma heeft meer dan 245 deelnemende filialen.  In België staat Gamma in de top 3 in de DHZ (doe-het-zelf).  Met zijn 83 Gamma winkels komen er in België een 160.000 klanten over de vloer.  Met een 1000-tal medewerkers op de werkvloer staan we onze klanten ten dienste, of u nu vragen hebt over badkamer, tuin of hobby & tuin, Gamma helpt u de juiste keuze te maken.

Intergamma helpt en ondersteunt ook de franchisenemers en stelt hen in de gelegenheid om een zo hoog mogelijk rendement te realiseren.

Samen met medewerkers, franchisenemers, leveranciers en businesspartners heeft Gamma één doel voor ogen.  Mensen helpen om zo goed mogelijk zelf met genoegen en trots hun woonomgeving te verbeteren.

Lees meer

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord