Alle winkels Intermarché België

Kies jouw locatie en check alle Intermarché folders en aanbiedingen dichtbij jou
Populaire steden
i

Dit formulier verzamelt de volgende gegevens: jouw naam, jouw e-mail adres, jouw geslacht en jouw stad. Deze gegevens zullen gebruikt worden om je regelmatig gepersonaliseerde e-mails met geselecteerde promoties te verzenden. Je gegevens zullen enkel worden gebruikt om je een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienst te leveren. We zullen deze gegevens enkel ter beschikking stellen aan onze partnersplatforms waarop we beroep doen voor de levering van de dienst.


In 1969 splitst de groep Leclerc.  De heer Édouard Leclerc en de heer Jean Pierre Le Roch stoppen hun samenwerking en besluiten elk hun eigen weg te gaan.  75 onafhankelijke distributeurs blijven bij de heer Le Roch onder de merknaam EX, die al vrij vlug wordt omgedoopt tot Intermarché.  Intermarché, de Musketiers van de voedingsindustrie.  Vanaf 1979 ontstaan er nieuwere winkeformules.  In 1979, Bricomarché.  In 1980, Restaumarché.  In 1982, Stationmarché (nu Roady).  In 1986, Veti en Ecomarché.  Einde jaren 1980 gaan de Musketiers de grens over en in 1988 gaat de eerste Intermarché open in Spanje.  In 1991 komt Portugal en België aan de beurt, gevolgd in 1997, door Polen.  In 2009 komt de eerste INTERMARCHE Contact in Ath, en in 2010 de eerste Super INTERMARCHE in Court-Saint-Etienne.

België heeft momenteel een zestigtal leden die 84 winkels uitbaten.   Ieder lid heeft de kans om aandeelhouder te worden, zich aan te sluiten tot het vermogen van de Groep en om als  aangesloten lid van het Burgergenootschap van de Musketiers (BGM) deel te worden.  Het bedrijf wordt rechtstreeks door haar eigen leden beheerd.  Dit bezorgt enerzijds de stabiliteit die niet onder invloed is aan de grillen van de financiële wereld en, anderzijds, het totale engagement van al haar leden.

Lees meer

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord