Alle winkels ITEK België

Kies jouw locatie en check alle ITEK folders en aanbiedingen dichtbij jou
i

Dit formulier verzamelt de volgende gegevens: jouw naam, jouw e-mail adres, jouw geslacht en jouw stad. Deze gegevens zullen gebruikt worden om je regelmatig gepersonaliseerde e-mails met geselecteerde promoties te verzenden. Je gegevens zullen enkel worden gebruikt om je een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienst te leveren. We zullen deze gegevens enkel ter beschikking stellen aan onze partnersplatforms waarop we beroep doen voor de levering van de dienst.


Aan het einde van de jaren 1990 is de kleine fietsenwinkel iTEK te Kaulille (België) opgericht.  De nadruk lag op de klantenservice en het onderhoud van fietsen.  In de daaropvolgende jaren is iTEK uitgegroeid tot een gekende, professionele fietsenwinkel in de streek van Limburg.  Niet veel later opende iTEK een tweede en derde winkel, respectievelijk te Leopoldsburg en in Rotem.  De groei ging steeds sneller met de opening van hun filialen te Dormaal en Hasselt.  Om hun uitbreidingskansen kracht bij te zetten, heeft iTEK gekozen om zowel in Belgisch als Nederlands Limburg hun sterk te maken.  Door die keuze werden er winkels in Heerlen, Roermond en Venray geopend.  Nu is iTEK gekend in heel Limburg en voor veel mensen is iTEK als een vast gegeven als fietswinkel.  iTEK heeft 8 winkels in België en Nederland.

Omdat we in Limburg als dé fietsenverkoper bij uitstek waren, werd het tijd om hun profiel aan te passen.  Zo heeft iTEK zijn aanbod beginnen uitbreiden en zich steeds meer beginnen te profileren als dé specialist in vrijetijdsbesteding.  Dit bleek een slimme zet te zijn, aangezien iTEK nog sterker zijn gaan groeien.

 

Lees meer

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord