Wibra Kortrijk folders en promoties

Bekijk de aanbiedingen en bespaar met Wibra

Waardering: 3.8 / van 87 stemmen

Wibra folder tot 02.06.2024

Bekijk 23 pagina’s met aanbiedingen Nog 4 dagen geldig

Wibra folder tot 03.06.2024

Bekijk 19 pagina’s met aanbiedingen Nog 5 dagen geldig

Folders van uw favoriete winkels

Wibra informatie

Promoties in andere steden

Informatie over Wibra in Kortrijk

Geschiedenis van Wibra

 

Het is allemaal begonnen in 1956 toen Wibra zijn eerste winkel opende in Nederland. Daarna heeft dit familiebedrijf zich enorm ontwikkelt en heeft nu vele winkels in zowel Nederland als België. Wibra is specialist op het gebied van kleding en textiel maar door de jaren heen is het assortiment uitgebreid met leuke artikelen voor in uw woning en tuin. Bij Wibra Kortrijk vindt u een verbluffend assortiment voor ieder budget. Wilt u op de hoogte blijven de aanbiedingen en promoties van Wibra Kortrijk, kijk dan in de online Wibra folder.


Categorieën
De volgende productcategorieën worden verkocht:  • Dameskleding

  • Herenkleding

  • Kinderkleding

  • Babykleding

  • School

  • Textiel

  • Huis & tuinProducten


Wibra Kortrijk heeft een groot uitgebreid assortiment aan leuke, moderne kleding voor mannen, vrouwen, kinderen en baby’s. Ook bent u bij Wibra Kortrijk aan het juiste adres voor allerlei leuke decoratieartikelen voor in uw woning of tuin. Voor kwaliteitsartikelen tegen een lage prijs moet u beslist bij Wibra Kortrijk zijn. In de online Wibra folder voor Kortrijk kunt u rustig alle acties en promoties bekijken.
Kortrijk

Adres: Potterijstraat 16, 8500 Kortrijk, België     

 

Telefoon: nvt

 

Openingstijden:

 

Maandag – zaterdag : 09:00 – 18:00

Zondag: Gesloten

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord