Alle winkels Makita België

Kies jouw locatie en check alle Makita folders en aanbiedingen dichtbij jou
Populaire steden
i

Dit formulier verzamelt de volgende gegevens: jouw naam, jouw e-mail adres, jouw geslacht en jouw stad. Deze gegevens zullen gebruikt worden om je regelmatig gepersonaliseerde e-mails met geselecteerde promoties te verzenden. Je gegevens zullen enkel worden gebruikt om je een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienst te leveren. We zullen deze gegevens enkel ter beschikking stellen aan onze partnersplatforms waarop we beroep doen voor de levering van de dienst.


In 1915 wordt Makita Corporation opgericht in Japan.  Het hoofdkantoor staat in Anjo (Japan). Het bedrijf specialiseert zich in de  herstelling en verkoop van elektrische motoren.

In 1958 begint Makita in Japan als eerste elektrische schaafmachines te produceren en te verkopen.  In 1977 wordt Makita België een van de vele buitenlandse vestigingen van het bedrijf.

In 2013 telt Makita wereldwijd in meer dan 40 landen meer dan 12.500 medewerkers.  Het hoofdkantoor van België is in Kortenberg.

De machines van Makita zijn robuust, eenvoudig in gebruik en simpel in onderhoud.  Ze zijn gemaakt met één doel: dag na dag presteren.  De geschiedenis van Makita loopt gelijk met de evolutie van het elektrisch gereedschap. 

Makita blijft ook vandaag zoeken naar diensten en producten van topkwaliteit.  Ze moeten goed en praktisch  zijn voor professionals at work.  Makita speelt constant in op wat u als klant van producten verlangt.  Voor het bedrijf betekent dat voortdurend innoveren.  Het sprekende bewijs is bijvoorbeeld het succes van machines met lithium-ion accu’s alsook het succes van AVT (Anti Vibratie Technologie).

 

Lees meer

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord