Foldercheck.be maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Meer info

cover

Alle winkels Makita België

Kies jouw locatie en check alle Makita folders en aanbiedingen dichtbij jou
No Catalogs
Er is op dit moment geen folder van deze winkel, gelieve andere folders te bekijken uit categorie deze categorie!

In 1915 wordt Makita Corporation opgericht in Japan.  Het hoofdkantoor staat in Anjo (Japan). Het bedrijf specialiseert zich in de  herstelling en verkoop van elektrische motoren.

In 1958 begint Makita in Japan als eerste elektrische schaafmachines te produceren en te verkopen.  In 1977 wordt Makita België een van de vele buitenlandse vestigingen van het bedrijf.

In 2013 telt Makita wereldwijd in meer dan 40 landen meer dan 12.500 medewerkers.  Het hoofdkantoor van België is in Kortenberg.

De machines van Makita zijn robuust, eenvoudig in gebruik en simpel in onderhoud.  Ze zijn gemaakt met één doel: dag na dag presteren.  De geschiedenis van Makita loopt gelijk met de evolutie van het elektrisch gereedschap. 

Makita blijft ook vandaag zoeken naar diensten en producten van topkwaliteit.  Ze moeten goed en praktisch  zijn voor professionals at work.  Makita speelt constant in op wat u als klant van producten verlangt.  Voor het bedrijf betekent dat voortdurend innoveren.  Het sprekende bewijs is bijvoorbeeld het succes van machines met lithium-ion accu’s alsook het succes van AVT (Anti Vibratie Technologie).

 

Lees meer
notification circle blue
Hallo! We hebben zojuist een nieuwe (brandName) folder online geplaatst. Bekijk de folder HIER en bespaar geld!