Alle winkels Metabo België

Kies jouw locatie en check alle Metabo folders en aanbiedingen dichtbij jou
Populaire steden
i

Dit formulier verzamelt de volgende gegevens: jouw naam, jouw e-mail adres, jouw geslacht en jouw stad. Deze gegevens zullen gebruikt worden om je regelmatig gepersonaliseerde e-mails met geselecteerde promoties te verzenden. Je gegevens zullen enkel worden gebruikt om je een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienst te leveren. We zullen deze gegevens enkel ter beschikking stellen aan onze partnersplatforms waarop we beroep doen voor de levering van de dienst.


Metabo is in 1924 opgericht als Schnizler GmbH  door bakkerszoon Albrecht Schnizler en Julius Closs.  Hun ambitie was gereedschappen maken die de toegenomen vraag van een opkomende technische wereld aankonden dan de meeste machines destijds.  In 1927 kwam de topverkoper Walter Rauch bij het bedrijf.  De nakomelingen van deze drie grondleggers van het bedrijf zijn tot op heden eigenaars van de Metabogroep.  In 1929 werd de naam “Schnizler GmbH” omgezet in “Metabowerke GmbH.  De naam Metabo kwam tot stand uit het gebruikelijk begrip dat toen werd gebruikt voor handboormachines: “Metallbohrdreher”.  Metabo is sinds 1948 operationeel op de Belgische markt.

Of het nu in de kou van de noordpool is, in de verschroeiende hitte van de tropen of op de zwaarste bouwlocaties ter wereld, overal wordt het elektrisch gereedschap van Metabo ingezet op locaties waar mensen 100% op hun gereedschap moeten kunnen vertrouwen.  Als een van de weinige fabrikanten met een volledig aanbod heeft Metabo voor elke toepassing het perfecte gereedschap.  Van metaal- en houtbewerking en bevestigingstechniek tot tuingereedschap toe.  Waar ander elektrisch gereedschap het laat afweten, op Metabo kunt u vertrouwen.

Lees meer

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord