Alle winkels Renmans België

Kies jouw locatie en check alle Renmans folders en aanbiedingen dichtbij jou
i

Dit formulier verzamelt de volgende gegevens: jouw naam, jouw e-mail adres, jouw geslacht en jouw stad. Deze gegevens zullen gebruikt worden om je regelmatig gepersonaliseerde e-mails met geselecteerde promoties te verzenden. Je gegevens zullen enkel worden gebruikt om je een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienst te leveren. We zullen deze gegevens enkel ter beschikking stellen aan onze partnersplatforms waarop we beroep doen voor de levering van de dienst.


Henri Renmans is de zoon van een zelfstandige beenhouwer.  Na zijn leercontract en ervaring als  hoofd van een slagersafdeling, richt hij in 1964 de eerste beenhouwerij op binnen een aanzienlijk  distributiebedrijf.  Na 13 jaar verlaat hij dit bedrijf.  Begin 1978, richt hij samen met zijn echtgenote Nicole Albert, verschillende beenhouwerijen op, waarvan één dichtbij Aldi.  In 1980, wordt de eerste beenhouwerij bij Aldi in België geopend.  In 1983 wordt in België een tweede beenhouwerij bij Aldi geopend.  In 1984, wanneer de expansie met Aldi een werkelijkheid wordt, associeert hij  samen met Richard Bovy die verantwoordelijk wordt voor administratie, personeelsbeheer, financiën, marketing, ....  De heer Bovy is tevens ook commercieel actief.  In 1989 opent Renmans onder de naam ‘Henri Boucher’ zijn eerste beenhouwerij in Frankrijk en nog steeds bij Aldi.  In 1992 is Luxemburg aan de beurt.  In 1993 sluiten de zonen van Rik Renmans zich aan bij het bedrijf.  In 2006 komt de zoon van Richard Bovy zich bij de ploeg.  Vandaag is Renmans nog steeds voor 100% een familiale onderneming.

In 2012 heeft Renmans 380 beenhouwerijen, vrijwel allemaal nabij Aldi.  België heeft 294 beenhouwerijen, het Groothertogdom Luxemburg telt er 9.  In Frankrijk zijn er 77 verkooppunten.

Lees meer

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord