A.S.Adventure folders en promoties

Bekijk de aanbiedingen en bespaar met A.S.Adventure

Waardering: 3.8 / van 10 stemmen

A.S.Adventure folder tot 30.06.2024

Bekijk 124 pagina’s met aanbiedingen Nog 31 dagen geldig

A.S.Adventure folder tot 31.05.2024

Bekijk 100 pagina’s met aanbiedingen Geldig tem morgen!

Folders van uw favoriete winkels

A.S.Adventure informatie

Promoties in andere steden

A.S.Adventure is een Belgische winkelketen en gesticht in de jaren 50 door de familie Lathouwers. De oorspronkelijke korte naam “A.S.” staat voor “Amerikaanse Stockhuizen”. Tien jaar later nam een zoon het bedrijf over en veranderde het concept enigszins, waardoor de naam “Amerikaanse Stockhuizen” veranderde in A.S.Adventure. Momenteel heeft de winkelketen 33 winkels in België en Luxemburg. Daarnaast bezit het ook drie “The North Face Stores” in België. Verder heeft A.S.Adventure de gelijkwaardige keten “Bever Zwerfsport” in Nederland overgenomen alsook “Cotswold Outdoor” in het Verenigd Koninkrijk.

A.S.Adventure is ‘the place to be’ voor elke actieve vrijetijdsgenieter, globetrotter en natuurliefhebber. Of je nu naar Barcelona, de Belgische Ardennen, de tropen of de Zuidpool trekt, bij A.S.Adventure vind je alles onder één dak: Bay&Beach, Bike, Camping, Reisbibliotheek, Run, Snow, Travel, Trekking en Urban. Met een ruim assortiment , variërend van buitenkledij en fietsen tot GPS-ontvangers, krijg je op maat van je eigen boeiende levensstijl professioneel advies van degelijk opgeleide winkelmedewerkers.

Als dé specialist in vrijetijdsbeleving in al zijn facetten kun je bij A.S.Adventure ook terecht voor een uitgebreide Mode-collectie voor dames, heren én kinderen. Ook dat is A.S.Adventure.

Lees meer

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord