Bouw Punt folders en promoties

Bekijk de aanbiedingen en bespaar met Bouw Punt

Waardering: 5 / van 1 stemmen

Bouw Punt folder tot 31.12.2018

Geldig: van 10.10.2018 tot 31.12.2018 Gepubliceerd op: 04.12.2018

Bekijk 24 pagina’s met aanbiedingen

Lees meer..Verberg
Nog 14 dagen geldig Bekijk de folder

Bouw Punt folder tot 15.02.2019

Geldig: van 10.09.2018 tot 15.02.2019 Gepubliceerd op: 29.09.2018

1 pagina’s met producten in promotie

Deze folder is nog 60 dagen geldig, we hebben aanbiedingen gevonden voor de volgende producten: Dewalt , bouw en nog meer.
Lees meer..Verberg
Nog 60 dagen geldig Bekijk de folder

Overige folders

Huis & Tuin

Bouw Punt aanbiedingen

Bouw.Punt is onderdeel van Adimat met als hoofdzetel gevestigd in St.-Martens-Latem bij Gent. De afgelopen jaren is er een belangrijke marktverschuiving van nieuwbouwactiviteiten naar een groeiende renovatiemarkt. Dit heeft tot gevolg dat de aannemer steeds meer taken op zich neemt en daarom een grotere nood heeft aan een breder productassortiment dat tegemoet komt aan zijn/haar nieuwe werkbehoeften (verf, ijzerwaren, elektriciteit, bevestigingsmiddelen, gereedschappen, hout, tegels, veiligheids- en werkkledij, …).

Dit leidde tot een nieuwe samenwerking, het “Bouw.Punt”-concept. Dit concept biedt de vakman alle soorten degelijke materialen, een efficiënte service en vakkundige raad onder éénzelfde dak. Hun slogan “Als professioneel advies een punt is” werd met opzet aan de naam Bouw.Punt gekoppeld, omdat service en kennis de sleutels zijn tot succes. Al hun leden zijn prominente familiale ondernemingen die in hun eigen regio een voortrekkersrol spelen.

De opkomende zon in hun logo duidt op het geloof en vertrouwen in een beloftevolle toekomst. Bouw.Punt staat voor kwaliteit en als symbool voor professionaliteit.

Bouw.Punt heeft 22 vestigingen in Vlaanderen. 

Lees meer
notification circle blue
Hallo! We hebben zojuist een nieuwe (brandName) folder online geplaatst. Bekijk de folder HIER en bespaar geld!

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord