Leen Bakker folders en promoties

Bekijk de aanbiedingen en bespaar met Leen Bakker

Waardering: 4 / van 29 stemmen

Leen Bakker folder tot 23.06.2024

1 pagina’s met producten in promotie Nog 9 dagen geldig

Leen Bakker folder tot 23.06.2024

Bekijk 32 pagina’s met aanbiedingen Nog 9 dagen geldig

Leen Bakker folder tot 01.09.2024

Bekijk 32 pagina’s met aanbiedingen Nog 79 dagen geldig

Folders van uw favoriete winkels

Leen Bakker informatie

Promoties in andere steden

In 1928 opende Cornelis Bakker een zaak in garens en stoffen in Rotterdam, Nederland.  Zijn zoon, Leen Bakker, legde in 1953 het fundament voor een heel nieuw winkelconcept in Nederland.

Onder leiding van Leens zoon, Arie Bakker, groeide de winkelketen uit tot het huidige concept.  In juli 1985 werd onder Leen Bakker België N.V. het eerste filiaal in België geopend.

Leen Bakker staat gelijk voor gemak.  Met ruim 100 filialen in Nederland en 60 filialen in België is Leen Bakker altijd dicht bij u in de buurt.  Keuze genoeg dankzij het brede assortiment artikelen.

Voor elke smaak, elke portemonnee én steevast van topkwaliteit is er wat te vinden.  Maar Leen Bakker betekent nog meer.  zo staat het bedrijf voor moderne interieurs, heeft ze oog voor mens en milieu en zijn ze een aantrekkelijke werkgever.

De laatste woontrends en ideeën vindt u gemakkelijk.  Of u nu uw woonkamer wil decoreren of uw hele huis opnieuw wil inrichten.  Het assortiment is altijd overzichtelijk gepresenteerd: tafels bij tafels, kasten bij kasten en vloerkleden bij vloerkleden.

Milieuvriendelijke werken.  In al de filialen, kantoren en bij de productie en distributie houdt Leen Bakker rekening met het milieu.  Leen Bakker kiest waar mogelijk voor alternatieven die het milieu minder belasten.

 

 

Geschiedenis van Leen Bakker

 

De woonwinkelketen Leen Bakker komt oorspronkelijk uit Nederland. In 1918 opende Cees Bakker zijn eerste winkel in Rotterdam. Hier kon men stoffen en garen kopen tegen prijzen die zo laag waren dat heel veel mensen deze konden betalen. Vervolgens is deze winkel uitgegroeid tot een van de meest populair woonwinkelketen, niet alleen in Nederland maar ook in België.

 

Door de jaren heen is Leen Bakker sterk gegroeid. Het assortiment is verder uitgebreid en de service is enorm verbeterd terwijl de prijzen nog steeds laag zijn. Bij Leen Bakker kunt u terecht voor de inrichting van u woning. Hier vindt u o.a. banken en stoelen, salontafels en eettafel, kasten, boxspring-bedden, matrassen, gordijnen, lampen, vloerbedekking, opbergsystemen maar ook tuinmeubilair. Bekijk de online Leen Bakker folder voor de actuele aanbiedingen en acties.
Categorieën

 


De volgende productcategorieën worden verkocht:

 

  • Tafels & bureaus

  • Banken & Stoelen

  • Kast

  • Slaapkamermeubilair & Toebehoren

  • Verlichting

  • Vloeren

  • Gordijnen 

  • Woondecoratie

  • Tuinmeubilair

  • Outdoor producten

Producten

 


In de Leen Bakker folder vindt u een groot assortiment woonproducten voor de inrichting van uw woning maar ook voor buiten. Bekijk de actuele aanbiedingen voor salontafels, eettafels, bankstellen, boxspring-bedden, matrassen, dekbedovertrekken, gordijnen, rolgordijnen, tuinmeubilair, tuinhuisjes, verlichting voor binnen en buiten. Alles wat u nodig heeft voor uw woning en tuin kunt u vinden bij Leen Bakker.  Ga snel naar de online folder en profiteer van deze mooie aanbiedingen. 

 

Lees meer

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord