Foldercheck.be maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Meer info

cover
App promo

Leen Bakker folders en promoties

Bekijk de aanbiedingen en bespaar met Leen Bakker

Waardering: 4.2 / van 27 stemmen
Folders Zoek op product

Leen Bakker folder tot 25.03.2018

Geldig: van 05.03.2018 tot 25.03.2018 Gepubliceerd op: 05.03.2018

Bekijk 12 pagina’s met aanbiedingen

Deze folder is nog 8 dagen geldig, we hebben aanbiedingen gevonden voor de volgende producten: TV-set , Tapijt , Fauteuil , Kast , Stoel en nog meer.
Lees meer..Verberg
Nog 8 dagen geldig
Deel
Deel

Leen Bakker folder tot 31.03.2018

Geldig: van 22.10.2017 tot 31.03.2018 Gepubliceerd op: 01.02.2018

Bekijk 4 pagina’s met aanbiedingen

Deze folder is nog 14 dagen geldig, we hebben aanbiedingen gevonden voor de volgende producten: Fauteuil en nog meer.
Lees meer..Verberg
Nog 14 dagen geldig
Deel
Deel

Overige folders

Huis & Tuin
Nog 24 promofolders in Huis & Tuin

In 1928 opende Cornelis Bakker een zaak in garens en stoffen in Rotterdam, Nederland.  Zijn zoon, Leen Bakker, legde in 1953 het fundament voor een heel nieuw winkelconcept in Nederland.

Onder leiding van Leens zoon, Arie Bakker, groeide de winkelketen uit tot het huidige concept.  In juli 1985 werd onder Leen Bakker België N.V. het eerste filiaal in België geopend.

Leen Bakker staat gelijk voor gemak.  Met ruim 100 filialen in Nederland en 60 filialen in België is Leen Bakker altijd dicht bij u in de buurt.  Keuze genoeg dankzij het brede assortiment artikelen.

Voor elke smaak, elke portemonnee én steevast van topkwaliteit is er wat te vinden.  Maar Leen Bakker betekent nog meer.  zo staat het bedrijf voor moderne interieurs, heeft ze oog voor mens en milieu en zijn ze een aantrekkelijke werkgever.

De laatste woontrends en ideeën vindt u gemakkelijk.  Of u nu uw woonkamer wil decoreren of uw hele huis opnieuw wil inrichten.  Het assortiment is altijd overzichtelijk gepresenteerd: tafels bij tafels, kasten bij kasten en vloerkleden bij vloerkleden.

Milieuvriendelijke werken.  In al de filialen, kantoren en bij de productie en distributie houdt Leen Bakker rekening met het milieu.  Leen Bakker kiest waar mogelijk voor alternatieven die het milieu minder belasten.

Lees meer

Leen Bakker aanbiedingen

bekijk alle producten
notification circle blue
Hallo! We hebben zojuist een nieuwe (brandName) folder online geplaatst. Bekijk de folder HIER en bespaar geld!