O&O trendy wonen folders en promoties

Bekijk de aanbiedingen en bespaar met O&O trendy wonen

Waardering: 3.4 / van 8 stemmen
No Catalogs
Er is op dit moment geen folder beschikbaar van deze winkel, gelieve andere folders te bekijken uit deze categorie!

Folders van uw favoriete winkels

O&O trendy wonen informatie

Op zoek naar dé perfecte zetel om zich lekker in te nestelen?  Of een boekenkast waarin er stapels boeken gezet worden?  Wat u ook zoekt, bij O&O Trendy Wonen zult u vast en zeker iets naar uw smaak vinden.  O&O Trendy Wonen is al drie generaties lang in Schelle (België) expert in meubelen en slaapcomfort.

Uw oma, uzelf of uw (toekomstige) kinderen zal O&O Trendy Wonen van harte ontvangen.  Romantisch, tijdloos of strak, elke generatie kan er haar smaak vinden.  Het moto van het bedrijf is ‘de beste kwaliteit voor de scherpste prijs’.  Ook kunnen ze hun collecties volgens uw persoonlijk wensen aanpassen.  Zo schenken ze veel aandacht aan duurzame en kwalitatieve slaapsystemen, waardoor u onder andere van een pijnlijke rug bespaard kunt blijven.

O&O Trendy Wonen is een Belgisch bedrijf.  Het biedt een ruim aanbod van salons met Italiaanse klasse aan.  Onze aankoopmensen bezoeken bovendien alle binnen- en buitenlandse beurzen, en zorgen ze door internationale aankopen voor de meest vernieuwende collecties tegen de scherpste prijzen.  Daarnaast heeft O&O Trendy Wonen heel wat authentieke meubelen van eigen bodem aan topkwaliteit.  Door groepsaankopen zonder tussenstappen en rechtstreeks bij de fabrikant te bestellen, biedt het bedrijf Belgische collecties aan tegen de zachtste prijzen.

 

Lees meer

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord