SchoenenReus folders en promoties

Bekijk de aanbiedingen en bespaar met SchoenenReus

Waardering: 2.5 / van 8 stemmen
No Catalogs
Er is op dit moment geen folder beschikbaar van deze winkel, gelieve andere folders te bekijken uit deze categorie!

Folders van uw favoriete winkels

SchoenenReus informatie

Schoenenreus is opgericht in 1969 door de heer Rene Vroomen in Uden (Nederland).  De handel begon in zijn garage.  In 1972 werd de opening van de eerste Schoenenreuswinkel een feit.  In de periode die volgt groeit het concept uit tot de grootste schoenenspecialist van de Benelux. 

Met meer dan 140 winkels in Nederland en België, is Schoenenreus in deze twee landen één van de grootste zelfstandige retailers.  Hun eigentijds assortiment schoenen, sportswear en accessoires vind je aan voordelige prijzen in een van hun overzichtelijke winkels.  Schoenenreus heeft voor ieder gezinslid, voor elk moment een passende collectie.

Er worden bij Schoenenreus jaarlijks miljoenen paren schoenen, kledingstukken en de daarbij behorende accessoires verkocht.  Momenteel werken er bij Schoenenreus zo’n 1.000  enthousiaste medewerkers die Schoenenreus  tot een modern en dynamisch bedrijf maken.  Dankzij de ‘open’ organisatie en de ‘korte’ communicatielijnen, kan Schoenenreus snel inspelen op de ontwikkelingen en trends in de markt.  De hoofdzetel en distributiecentrum is in Uden (Nederland) gevestigd.  In België heeft Schoenenreus een 20-tal filialen verspreid over heel Vlaanderen.

 

Lees meer

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord