Krefel Aalst folders en promoties

Bekijk de aanbiedingen en bespaar met Krefel

Waardering: 3.5 / van 110 stemmen

Krefel folder tot 30.04.2024

Bekijk 4 pagina’s met aanbiedingen Nog 15 dagen geldig

Folders van uw favoriete winkels

Krefel informatie

Promoties in andere steden

Informatie over Krefel in Aalst

 

Geschiedenis van Krëfel 

 

Krëfel is een echt Belgisch familiebedrijf dat in 1958 werd opgericht. In het begin was Krëfel vooral actie via postorderverkoop maar heeft zich inmiddels ontwikkelt tot een bekende elektro-keten in België met vele vestigingen. Krëfel biedt kwaliteitsproducten voor een ongeëvenaarde prijs en uitstekende service, ook na de aankoop. Krëfel is het juiste adres voor alles op het gebied van elektronica en huishoudelijke apparaten. Voor actuele aanbiedingen en acties van Krëfel Aalst ga naar de online Krëfel folder. 
Categorieën
De volgende productcategorieën worden verkocht:

 

  • Huishouden & groot elektro

  • Telefonie & navigatie

  • Computer, laptop, tablet en accessoires

  • Beeld & geluid

  • Foto & Video

  • Koken & Tafelen

  • Inbouwapparatuur

  • Sport, gaming & domoticaProducten

 


Bij Krëfel Aalst vindt u alles op het gebied van elektronica, entertainment, telefonie en huishoudelijke apparaten. Het assortiment van Krëfel bestaat o.a. uit wasdrogers, wasmachines, was-droogcombinaties, koelkasten, vriezers, stofzuigers, reinigers, strijkijzers, foto- en videocamera’s, drones, spelcomputers, speakers, audiosystemen, televisies en nog veel meer. Krëfel Aalst biedt producten voor ieder budget. Bekijk gauw de online Krëfel folder voor de nieuwste promoties en aanbiedingen.
Aalst

Adres: Gentsesteenweg 536, 9300 Aalst, België 

 

Telefoon: +32 53 70 61 45

 

Openingstijden:

 

Maandag - vrijdag: 10:00 – 18:30

Zaterdag: 10:00 – 18:00

Zondag : Gesloten

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord