Krefel Gent folders en promoties

Bekijk de aanbiedingen en bespaar met Krefel

Waardering: 3.5 / van 112 stemmen

Krefel folder tot 02.06.2024

Bekijk 9 pagina’s met aanbiedingen Nog 7 dagen geldig

Folders van uw favoriete winkels

Krefel informatie

Promoties in andere steden

Informatie over Krefel in Gent

Geschiedenis van Krëfel 

 

Krëfel is specialist op het gebied van elektronica, huishoudelijke apparatuur en multimedia. Krëfel opende de deuren van zijn eerste winkel in 1958. Hoewel de naam anders doet vermoeden is dit een 100% Belgisch bedrijf en heeft sinds de oprichting een enorme groei doorgemaakt en heeft verschillende filialen in België. Bij Krëfel vindt u hoogwaardige producten voor een voordelige prijs. Krëfel staat ook bekend om zijn goede service aan zijn klanten. In de online Krëfel folder Gent vindt u alle recente aanbiedingen en acties. 


Categorieën
De volgende productcategorieën worden verkocht:

 

  • Huishouden & groot elektro

  • Telefonie & navigatie

  • Computer, laptop, tablet en accessoires

  • Beeld & geluid

  • Foto & Video

  • Koken & Tafelen

  • Inbouwapparatuur

  • Sport, gaming & domoticaProducten

 


Bij Krëfel Gent vindt u een breed assortiment aan elektronisch apparatuur en keukenapparaten. Hier kunt u terecht voor audio- & videoapparatuur, laptops, desktop computers, tablets, draadloze speakers, accessoires, gameconsoles, spelletjes, CD’s, DVD’s, films maar ook huishoudelijke apparaten zoals wasdrogers, wasmachines, strijkijzers, koelkasten, vriezers, magnetrons. Daarnaast biedt Krëfel Gent ook allerlei producten op het gebeid van klimaatbeheersing zoals verwarmingselementen, ventilatoren, mobiele airco en dergelijke. In de online folder voor Krëfel Gent vindt u alle speciale acties en aanbiedingen. 
Gent

Adres: Rooigemlaan 2A, 9000 Gent, België 

 

Telefoon: +32 53 70 61 45

 

Openingstijden:

 

Maandag - vrijdag: 10:00 – 18:30

Zaterdag: 10:00 – 18:00

Zondag : Gesloten

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord