Foldercheck.be maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Meer info

cover

Meest gestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen zou vinden . Als u niet kunt vinden wat u zoekt, neem dan contact met ons op . Wij waarderen uw mening en suggesties .

 • Wat is Foldercheck.be ?

  Foldercheck.be is een website verzamelen alle huidige folders en catalogi van grote winkels in het hele land . Hier vindt u folders van supermarkten zoals Aldi , Lidl , Carrefour, Red Market, evenals elektronica en apparaten ketens als Allo telecom, GameMania, Media Markt , cosmetica winkels , meubels kettingen, kleding winkels en nog veel meer te vinden. Alle flyers geupload op de website worden dagelijks bijgewerkt , zodat de informatie op de site blijft up-to - date.

 • Hoe de flyer ben ik te vinden ?

  De eenvoudigste en snelste manier om de flyer die u zoekt te vinden is om het zoekvak aan de bovenzijde van de website. Naast het zoekvak , kunt u de gewenste folder vinden met behulp van de categorie menu van de site die speciaal is gemaakt eenvoudig en concreet zijn . Na de categorie van uw winkel te selecteren , selecteert u de winkel die u zoekt en daar zul je in staat om de flyer die actueel zijn op dit moment te vinden . Alternatieve manier om te zoeken is via de site map.

 • Wordt het gebruik van Foldercheck.be betaald ?

  Met behulp Foldercheck.be is geheel gratis en zal dat altijd zijn!

 • Ik ben eigenaar van een winkel en ik zou graag mijn flyer publiceren Foldercheck.be. Hoe kan ik dit doen?

  Om uw winkel en flyer toe te voegen, kunt u terecht op onze rubriek " In een winkel ".

 • Hoe kom ik in contact met het team van Foldercheck.be ?

  Om ons te contacteren, kunt u terecht op de sectie "Contacten" van de site.

notification circle blue
Hallo! We hebben zojuist een nieuwe (brandName) folder online geplaatst. Bekijk de folder HIER en bespaar geld!