Over ons

Ben je op zoek naar de beste aanbiedingen voordat je iets koopt ? Niets is zo gemakkelijk ! Op onze site Foldercheck.be worden dagelijks de nieuwste folders van de winkels geplaatst, o.a. de Makro folder, Carrefour, Aldi, Colruyt, MediaMarkt, Gamma, Brico en veel meer! Wij zorgen ervoor dat u geen promotie meer mist en helpen u om deze manier om te besparen van uw dagelijkste kosten. Omdat we alle folders verzamelen en makkelijk beschikbaar maken voor de gebruiker, kunt u ook vergelijken tussen de prijzen van de verschillende winkels, bijvoorbeeld voor electronica of huishoudelijke producten, maar ook gewoon tussen de harde discounters zoals Aldi en Lidl. Hun promoties worden 2 keer per week veranderd dus houd ze steeds in de gaten!

 

Ook voor wie aan het verbouwen is en de handige Harry`s tussen ons hebben we wat in petto! De Brico folder, Gamma, IKEA catalogus en de andere huis en tuin winkels. Vaak zijn deze verbouwingen heel erg duur dus het is heel handig als u de prijzen vergelijkt voordat u kiest waar u gaat kopen. Kortom, bij ons vind je alle folders van alle winkels, dat is Foldercheck.be!

 

Address:
Offerista Group Bulgaria EAD
63 Shipchenski prohod blvd.
1574 Sofia, Bulgaria

Managing Director: Ognyan Popov , Mag. Oliver Olschewski

Phone: +359 882070020
Email: office@broshura.bg

Register / Commercial Register Court: Bulgarian Commercial register
Register / commercial register number: 204255331
Tax ID number: BG204255331

Chamber or professional association: no
Applicable regulations: Bulgarian Trade Regulations

The Offerista Group Bulgaria EAD is a company of the Offerista Group. www.offerista.com

The pictures that we use on foldercheck.be are obtained from istockphoto.com, stock.adobe.com, freepik.com and joergsteinhauer.net.

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord