Belsack folders en promoties

Bekijk de aanbiedingen en bespaar met Belsack

Waardering: 1 / van 1 stemmen

Belsack folder tot 30.04.2024

Bekijk 5 pagina’s met aanbiedingen Nog 16 dagen geldig

Folders van uw favoriete winkels

Belsack informatie

Promoties in andere steden

In 1954 richtten Maurits en Hélène Belsack het houthandelsbedrijf Belsack NV op. In 1989 nam de tweede generatie de zaak over. Het bedrijf groeide in de loop der jaren uit van een pure houthandel tot een houthandel en een doe-het-zelf-zaak. De passie voor hout is uiteraard altijd gebleven.

De winkel heeft een oppervlakte van ongeveer 4800m². Achter de winkel bevindt zich een groot atelier met eigen fabricage van geschaafd hout, afgekante panelen en ingekaste deuren. De mooie en verzorgde showroom met gewone deuren, schuifdeuren, douchedeuren, badkamermeubels, parket, muur- en plafond-bekleding wordt minstens één keer per jaar hernieuwd en aangepast aan de jongste trends.

Belsack heeft een ruim assortiment van producten: hout, plaatmateriaal, Gyproc, Quickstep & toebehoren, parket en vloerbekleding, Velux & accessoires, badkamer en sanitair, isolatie, muur- en plafondbekleding, deuren en schuifdeuren, Levis verven en vernissen, verf en decoratie, gereedschappen, bouwmaterialen en trapleuningen, verlichting & elektriciteit, koepels, polycarbonaat en aanverwanten.

Lees meer

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord