Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Bio Planet folders en promoties

Bekijk de aanbiedingen en bespaar met Bio Planet

Waardering: 4.5 / van 6 stemmen
Folders Zoek op product

Bio Planet folder tot 06.11.2018

Geldig: van 03.10.2018 tot 06.11.2018 Gepubliceerd op: 03.10.2018

Bekijk 36 pagina’s met aanbiedingen

Deze folder is nog 22 dagen geldig, we hebben aanbiedingen gevonden voor de volgende producten: Broccoli , Kersen , Brood , Kom , Wasmiddel , Doos , Bodem , Citroenen , Pesto , Selder , Honing , Dille , Zaden , Abrikozen , Ananas , Peterselie , Quinoa , Deeg , Thee , Spinazie en nog meer.
Lees meer..Verberg
Nog 22 dagen geldig Bekijk de folder
Deel
Deel

Overige folders
Supermarkten

Nog 8 promofolders in Supermarkten

Bio-Planet is een winkelketen bestaande uit tien bio-supermarkten die deel uitmaakt van de Colruyt Group.

In 2001 opende in Kortrijk de allereerste Bio-Planet. In 2013 ging in Nossegem, (Zaventem) haar tiende vestiging open.

Bio-Planet is een supermarkt als een andere. Alleen is al het voedsel absoluut biologisch en de niet-voeding milieuvriendelijk. Bio-Planet biedt hun klanten, met ongeveer 7.000 producten, een compleet supermarktaanbod: vers brood, pasta, groenten en fruit, vlees, dranken, supplementen, schoonmaakproducten, …. Voor elk product in een gewone supermarkt, biedt Bio-Planet een volwaardig biologische of ecologische alternatief.

Bio-Planet bouwt voortdurend aan een compleet supermarktaanbod. Al hun producten zijn met zorg uitgekozen en elk voedingsproduct draag een biolabel. Bovendien kiest het bedrijf zo veel mogelijk voor plaatselijke producten. Moet een product toch van ver, over de grenzen heen, komen? Dan kiest Bio-Planet voor invoer per boot. Dit is minder milieubelastend dan bv. het vliegtuig.

Alle Bio-Planet-winkels zijn gemakkelijk te bereiken en liggen in of aan de rand van centrumsteden. U kan ook online bestellen en uw boodschappen dan bij u in de buurt afhalen.

Lees meer

Bio Planet aanbiedingen

bekijk alle producten
notification circle blue
Hallo! We hebben zojuist een nieuwe (brandName) folder online geplaatst. Bekijk de folder HIER en bespaar geld!