Brico Plan-It folders en promoties

Bekijk de aanbiedingen en bespaar met Brico Plan-It

Waardering: 3.5 / van 36 stemmen

Brico Plan-It folder tot 26.08.2019

Bekijk 4 pagina’s met aanbiedingen

Deze folder is nog 5 dagen geldig, we hebben aanbiedingen gevonden voor de volgende producten:

Nog 5 dagen geldig

Brico Plan-It folder tot 02.09.2019

Bekijk 24 pagina’s met aanbiedingen

Deze folder is nog 12 dagen geldig, we hebben aanbiedingen gevonden voor de volgende producten:

Nog 12 dagen geldig

Folders van uw favoriete winkels

Producten in Brico Plan-It

Brico Plan-It informatie

In 1979 opent de groep Louis-Delhaize in Châtelineau een eerste doe-het-zelf winkel onder de naam Bricoman. Een jaar later wordt een tweede filiaal geopend in Messancy. In 1989 krijgt de Cora in Rocourt de 3de Bricoman winkel. In 1994 koopt de groep Leroy Merlin de handelsnaam ‘Bricoman” over in België. In 1996 is er een opening van een Leroy Merlin filiaal in Anderlecht. In 2001 opent Leroy Merlin voor de eerste keer een winkel op de Vlaamse markt, namelijk in Brugge. In 2003 worden de 6 Leroy Merlin winkels in België overgekocht van de Hollandse groep Maxeda, reeds aandeelhouder van de Brico groep. In datzelfde jaar wordt Brico Plan-it opgericht en met Brico samengesmolten.

In 2004 wordt een 7de winkel in Kortrijk geopend, de eerste onder de naam Brio Plan-it. In 2007 komt Antwerpen aan de beurt en in 2010 Ternat. In datzelfde jaar wordt er een ‘Plan-it by Praxis’ winkel in Eindhoven (Nederland) geopend. In 2012 is er de opening van de 10de Belgische winkel in Bergen. De hoofdzetel van Brico Plan-it bevindt zich in Sint-Agatha-Berchem (Brussel).

De Brico Plan-it winkels zijn speciaal ontworpen om hun klanten de ruimste keuze en een uitstekende service aan te bieden. Het ganse Brico Plan-it Team doet zijn uiterste best om iedereen zo goed mogelijk advies te geven en te begeleiden. Zo helpen ze u graag om al uw werken tot een goed einde te brengen.

Lees meer