Alle winkels X2o België

Kies jouw locatie en check alle X2o folders en aanbiedingen dichtbij jou
i

Dit formulier verzamelt de volgende gegevens: jouw naam, jouw e-mail adres, jouw geslacht en jouw stad. Deze gegevens zullen gebruikt worden om je regelmatig gepersonaliseerde e-mails met geselecteerde promoties te verzenden. Je gegevens zullen enkel worden gebruikt om je een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienst te leveren. We zullen deze gegevens enkel ter beschikking stellen aan onze partnersplatforms waarop we beroep doen voor de levering van de dienst.


De badkamer is één van de meest prominente omgevingen in uw huis.  Deze plaats wordt niet alleen gebruikt om je te verzorgen, maar ook om je batterijen op te laden en tot rust te komen.  X²O kent als dé badkamerspecialist bij uitstek de belangrijkheid van deze ruimte als geen ander.  Hun ultieme doel is het uitvoeren van jouw droombadkamer.

Iedereen heeft het recht op een mooie badkamer, ongeacht het bestaande budget.  Om de kostprijs laag te houden, richt X²O zich rechtstreeks tot mensen, particulieren, en kopen ze aan in grote hoeveelheden.  Zo krijg je meer badkamer voor minder geld.  Van basisoplossing tot exclusieve merken.  Modern of stijlvol  klassiek, bij X²O heb je een ruime keuze aan innovatief badkamerdesign: badkamermeubelen, baden, douches, toiletten, kraanwerk, ….  Daarenboven hernieuwen ze op regelmatige basis hun aanbod en volgen ze de nieuwste trends en ontwikkelingen op de voet.

X²O heeft 17 winkels verspreid over gans België.  Iedere showroom bevat 50 tot 70 badkamer-opstellingen en garandeert u heel wat bad-kamerinspiratie.  Elke showroom is praktisch ingericht en toont je meteen de juiste producten en informatie.  Samengevat: laat je in de wereld van X²O onderdompelen.

 

Lees meer

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord