Foldercheck.be maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Meer info

cover

Alle winkels Fun België

Kies jouw locatie en check alle Fun folders en aanbiedingen dichtbij jou

In 1925 startte de heer Alfons Coemans een kleine drukkerij in Aartrijke (België).  Zijn vrouw verkocht daarbij schoolartikelen.  Zijn zoon Gaby Coeman nam in 1963 de zaak over en het bedrijf kreeg de naam “Coemancenter”.  Zijn echtgenote breidde de zaak uit met speelgoed. 

Zoon Bart startte ook in de zaak en in 2000 zocht hij een financiële partner.  Die partner werd gevonden in Mitiska, een investeerder.  Het bedrijf kon zich daardoor verder uitbreiden en andere bedrijven overnemen.  In 2001 werd de Fun winkel in Merksem en de Fun Factory winkels te Edegem, Merelbeke en Schilde overgenomen.  In datzelfde jaar wordt de bedrijfsnaam officieel gewijzigd in Fun.  In de jaren daaropvolgend werden diverse winkels onder deze naam geopend.

Fun heeft een zeer uitgebreid assortiment met alle topmerken in babyartikelen, barbecues, boeken, cadeauxboxen, geschenkartikelen, hobby, multi-media, schoolgerief, speelgoed, buitenspeelgoed,  sportspeelgoed en tuin-accessoires.

Momenteel heeft Fun meer dan 30 winkels in België.  De hoofdzetel is in Brugge.

Lees meer
notification circle blue
Hallo! We hebben zojuist een nieuwe (brandName) folder online geplaatst. Bekijk de folder HIER en bespaar geld!