Alle winkels Kruidvat België

Kies jouw locatie en check alle Kruidvat folders en aanbiedingen dichtbij jou
i

Dit formulier verzamelt de volgende gegevens: jouw naam, jouw e-mail adres, jouw geslacht en jouw stad. Deze gegevens zullen gebruikt worden om je regelmatig gepersonaliseerde e-mails met geselecteerde promoties te verzenden. Je gegevens zullen enkel worden gebruikt om je een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienst te leveren. We zullen deze gegevens enkel ter beschikking stellen aan onze partnersplatforms waarop we beroep doen voor de levering van de dienst.


In 1975 is Kruidvat opgericht door de Nederlandse familie de Rijcke.  Sinds haar oprichting heeft het bedrijf een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt.  Slechts acht jaar na de oprichting werd de 100ste Kruidvat winkel geopend.  Nederland telt inmiddels 800 filialen.  In 1992 werd de Belgische markt geopend.  Met 171 winkels behoort ook Kruidvat hier in België tot de grote spelers.  In 2002 werd het bedrijf overgenomen door de A.S. Watson Group, de grootste Health & Beauty-retailer ter wereld.  A.S. Watson is onderdeel van Hutchison Whampoa, een multinational uit Hong Kong.

Kruidvat is groot geworden door de combinatie van lage prijzen en een aantrekkelijk assortiment. Kruidvat is onder het moto “steeds verrassend, altijd voordelig” inmiddels de onbetwiste marktleider.

Kruidvat heeft op vlak van persoonlijke verzorging een compleet assortiment van traditionele drogisterijartikelen, waarbij eigen merkartikelen een belangrijke plaats innemen.  Met meer dan 2500 Kruidvat-producten is de populariteit van deze producten het gevolg van hoge kwaliteit en een bijzondere aantrekkelijke prijsverhouding.  Kruidvat heeft ook heel succesvolle niet-cosmetica-artikelen.  Cd’s aan extreem lage prijzen, decoratieve artikelen, speelgoed en de vertrouwde Fotoservice.  Kruidvat bedient wekelijks zo’n 3.000.000  trouwe klanten.

Lees meer

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord