Alle winkels Fun België

Kies jouw locatie en check alle Fun folders en aanbiedingen dichtbij jou
No Catalogs
Er is op dit moment geen folder beschikbaar van deze winkel, gelieve andere folders te bekijken uit deze categorie!
i

Dit formulier verzamelt de volgende gegevens: jouw naam, jouw e-mail adres, jouw geslacht en jouw stad. Deze gegevens zullen gebruikt worden om je regelmatig gepersonaliseerde e-mails met geselecteerde promoties te verzenden. Je gegevens zullen enkel worden gebruikt om je een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienst te leveren. We zullen deze gegevens enkel ter beschikking stellen aan onze partnersplatforms waarop we beroep doen voor de levering van de dienst.


In 1925 startte de heer Alfons Coemans een kleine drukkerij in Aartrijke (België).  Zijn vrouw verkocht daarbij schoolartikelen.  Zijn zoon Gaby Coeman nam in 1963 de zaak over en het bedrijf kreeg de naam “Coemancenter”.  Zijn echtgenote breidde de zaak uit met speelgoed. 

Zoon Bart startte ook in de zaak en in 2000 zocht hij een financiële partner.  Die partner werd gevonden in Mitiska, een investeerder.  Het bedrijf kon zich daardoor verder uitbreiden en andere bedrijven overnemen.  In 2001 werd de Fun winkel in Merksem en de Fun Factory winkels te Edegem, Merelbeke en Schilde overgenomen.  In datzelfde jaar wordt de bedrijfsnaam officieel gewijzigd in Fun.  In de jaren daaropvolgend werden diverse winkels onder deze naam geopend.

Fun heeft een zeer uitgebreid assortiment met alle topmerken in babyartikelen, barbecues, boeken, cadeauxboxen, geschenkartikelen, hobby, multi-media, schoolgerief, speelgoed, buitenspeelgoed,  sportspeelgoed en tuin-accessoires.

Momenteel heeft Fun meer dan 30 winkels in België.  De hoofdzetel is in Brugge.

Lees meer

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord