Alle winkels Bart Smit België

Kies jouw locatie en check alle Bart Smit folders en aanbiedingen dichtbij jou
No Catalogs
Er is op dit moment geen folder van deze winkel, gelieve andere folders te bekijken uit categorie deze categorie!
i

Dit formulier verzamelt de volgende gegevens: jouw naam, jouw e-mail adres, jouw geslacht en jouw stad. Deze gegevens zullen gebruikt worden om je regelmatig gepersonaliseerde e-mails met geselecteerde promoties te verzenden. Je gegevens zullen enkel worden gebruikt om je een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienst te leveren. We zullen deze gegevens enkel ter beschikking stellen aan onze partnersplatforms waarop we beroep doen voor de levering van de dienst.


Bart Smit is een Nederlandse winkelketen en marktleider op de Nederlandse van speelgoed (baby- en peuterspeelgoed, Barbie, auto’s, Lego, Playmobil, poppen, …), elektronica en multimedia (films, spelcomputers, videogames) en accessoires. In 1967 werd de eerste Bart Smit geopend in Volendam. Bart Smit zelf nam toen de zaak over van zijn ouders. Die had als naam ‘Gaartje van Koppie’ ‘Van Koppie’ was de bijnaam van Barts moeder, zoals in die streek veel families zo’n naam hebben.

In de beginjaren handelde dit eerste winkeltje vooral in huishoudelijke artikelen en speelgoed. Bart besloot al vlug om zich geheel op speelgoed te richten. Bart verkocht dit speelgoed vanuit het winkeltje en vanaf zijn handkar, want hij begon zijn loopbaan als straatventer in Volendam. Het aantal filialen groeide gestaag en tot 1995 noemde het bedrijf zich “Speelgoedpaleis Bart Smit”. Later werd het “Bart Smit”. De keten zette zijn expansie voort en in 1989 opende de eerste winkel van Bart Smit in België. Intussen zijn er 196 filialen in Nederland, 55 in België en één in Luxemburg. Hef hoofdkantoor is in Volendam.

Bart Smit heeft ongeveer 1.800 medewerkers. In november en december, de laatste twee manden van het jaar, stijgt dit aantal tot 2.200 parttime-medewerkers om de Sint- en Kerstperiode op te vangen. Sinds 1985 is Bart Smit onderdeel van Blokker Holding.

Lees meer
notification circle blue
Hallo! We hebben zojuist een nieuwe (brandName) folder online geplaatst. Bekijk de folder HIER en bespaar geld!

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord