Foldercheck.be maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Meer info

cover

Alle winkels Bart Smit België

Kies jouw locatie en check alle Bart Smit folders en aanbiedingen dichtbij jou

Bart Smit is een Nederlandse winkelketen en marktleider op de Nederlandse van speelgoed (baby- en peuterspeelgoed, Barbie, auto’s, Lego, Playmobil, poppen, …), elektronica en multimedia (films, spelcomputers, videogames) en accessoires. In 1967 werd de eerste Bart Smit geopend in Volendam. Bart Smit zelf nam toen de zaak over van zijn ouders. Die had als naam ‘Gaartje van Koppie’ ‘Van Koppie’ was de bijnaam van Barts moeder, zoals in die streek veel families zo’n naam hebben.

In de beginjaren handelde dit eerste winkeltje vooral in huishoudelijke artikelen en speelgoed. Bart besloot al vlug om zich geheel op speelgoed te richten. Bart verkocht dit speelgoed vanuit het winkeltje en vanaf zijn handkar, want hij begon zijn loopbaan als straatventer in Volendam. Het aantal filialen groeide gestaag en tot 1995 noemde het bedrijf zich “Speelgoedpaleis Bart Smit”. Later werd het “Bart Smit”. De keten zette zijn expansie voort en in 1989 opende de eerste winkel van Bart Smit in België. Intussen zijn er 196 filialen in Nederland, 55 in België en één in Luxemburg. Hef hoofdkantoor is in Volendam.

Bart Smit heeft ongeveer 1.800 medewerkers. In november en december, de laatste twee manden van het jaar, stijgt dit aantal tot 2.200 parttime-medewerkers om de Sint- en Kerstperiode op te vangen. Sinds 1985 is Bart Smit onderdeel van Blokker Holding.

Lees meer
notification circle blue
Hallo! We hebben zojuist een nieuwe (brandName) folder online geplaatst. Bekijk de folder HIER en bespaar geld!