Krefel Olen folders en promoties

Bekijk de aanbiedingen en bespaar met Krefel

Waardering: 3.5 / van 110 stemmen

Krefel folder tot 03.03.2024

Bekijk 5 pagina’s met aanbiedingen Nog 10 dagen geldig

Folders van uw favoriete winkels

Krefel informatie

Promoties in andere steden

Informatie over Krefel in Olen

Geschiedenis van Krëfel 

 

Krëfel is opgericht in 1958 en ondanks de Duitse naam is dit een 100% Belgisch familiebedrijf. Krëfel missie is het bieden van een ongeëvenaarde prijs, service en kwaliteit. Dit is de sleutel tot het succes van Krëfel. In eerste instantie maakte Krëfel furore via postorderverkoop maar door de jaren heen zijn er steeds meer producten bijgekomen en momenteel heeft Krëfel vele vestigingen in België. Bij Krëfel vindt u gegarandeerd de laagste prijzen en de beste service. Bekijk de online Krëfel folder voor Olen voor alle aanbiedingen en promoties. 
Categorieën
De volgende productcategorieën worden verkocht:  • Huishouden & groot elektro

  • Telefonie & navigatie

  • Computer, laptop, tablet en accessoires

  • Beeld & geluid

  • Foto & Video

  • Koken & Tafelen

  • Inbouwapparatuur

  • Sport, gaming & domoticaProducten

 


Krëfel Olen biedt een ruim assortiment aan elektronica en huishoudelijke apparaten. In de online folder vindt u allerlei aanbiedingen en acties voor o.a. televisies, audiosystemen,  laptops, computers, tablets, mobiele telefoon, wasmachines, drogers, maar ook games consoles, spelletjes koptelefoons en andere accessoires. Hier vindt u alles op het gebied van multimedia en entertainment. Bekijk snel de online Krëfel folder voor de allerlaatste aanbiedingen en acties.
Olen

Adres: Lammerdries 4, 2250 Olen, België 

 

Telefoon: +32 14 85 42 01

 

Openingstijden:

 

Maandag: Gesloten

Dinsdag – vrijdag: 10:00 – 18:30

Zaterdag – zondag : 10:00 – 18:00

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord