Alle winkels Krefel België

Kies jouw locatie en check alle Krefel folders en aanbiedingen dichtbij jou
i

Dit formulier verzamelt de volgende gegevens: jouw naam, jouw e-mail adres, jouw geslacht en jouw stad. Deze gegevens zullen gebruikt worden om je regelmatig gepersonaliseerde e-mails met geselecteerde promoties te verzenden. Je gegevens zullen enkel worden gebruikt om je een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienst te leveren. We zullen deze gegevens enkel ter beschikking stellen aan onze partnersplatforms waarop we beroep doen voor de levering van de dienst.


De geschiedenis van Krëfel begint in 1958 toen de heer Poulet, onder de naam Krëfel, zijn bedrijf oprichtte.  Krëfel ontleent zijn naam aan de Duitse stad Krëfeld.  Deze stad had voor de heer Poulet een sentimentele waarde, die alvorens zijn eigen zaak in België op te richten, in deze streek had gewerkt.  Hij wilde aan de naam van zijn bedrijf een Duits tintje geven, dat toen in die tijd, en nu nog steeds, wordt gelijkgesteld met superieure kwaliteit en duurzaamheid.  Het bedrijf die ruim 50 jaar later nog steeds actief is, is tot op heden nog altijd een familiezaak. 

Verspreid over België, heeft Krëfel 74 verkooppunten en 1.100 medewerkers steeds en overal tot uw dienst. In de loop der jaren werd het productassortiment en –keuze gestadig uitgebreid en namen de verkooppunten alsook de oppervlakte toe.  De eerste verkooppunten hadden een oppervlakte van 60 m².  Deze oppervlakte werd vanaf 1990 uitgebreid naar 1.000 m² en vandaag is dit meer dan 3.000 m².  In 2006 opende Krëfel zijn eerste megastore van bijna 4.000 m² in Anderlecht.  Deze megastore is een onderdeel van een nieuwe generatie winkels  van Krëfel.  Bij Krëfel hebt u alles wat u nodig hebt betreffende elektro, DVD, hifi, video, multimedia, plasma, LCD-LED, foto en telecom.

De bedrijfsfilosofie kan in 2 basisprincipes worden samengevat:  een diep respect voor de klanten en een ongeëvenaarde kwaliteit en prijs  leveren.

Lees meer

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord