Alle winkels Media Markt België

Kies jouw locatie en check alle Media Markt folders en aanbiedingen dichtbij jou
i

Dit formulier verzamelt de volgende gegevens: jouw naam, jouw e-mail adres, jouw geslacht en jouw stad. Deze gegevens zullen gebruikt worden om je regelmatig gepersonaliseerde e-mails met geselecteerde promoties te verzenden. Je gegevens zullen enkel worden gebruikt om je een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienst te leveren. We zullen deze gegevens enkel ter beschikking stellen aan onze partnersplatforms waarop we beroep doen voor de levering van de dienst.


In 1979 is Media Markt in München (Duitsland) opgericht door Leopold Stiefel, Walter Gunz, Erich en Helga Kellerhals.   Media Markt heeft zo’n 500 vestigingen (2008) in België (22), Nederland (30), Duitsland, Frankrijk, Spanje, Polen, Portugal, Griekenland, Hongarije, Italië, Turkije, Zweden en Zwitserland.  In 2007 werd ook de formule van Saturn, het zustermerk van Media Markt, in België gelanceerd.  Einde 2013 werden de meeste winkels van Saturn in België verandert naar Media Markt-winkels. ’s Werelds grootste vestiging bevindt zich in München met een totale oppervlakte van zo’n 10.000 m².

Het hoofdkantoor in België is in Zellik.

Media Markt is de absolute Europese nummer 1 op vlak van elektronica.  Media Markt heeft een enorme keuze inzake telecom, informatica, navigatie, TV, hifi, films, foto, muziek, games, wellness & beauty alsook huishoudelektro met de beste merken tegen de scherpste prijzen.

Media Markt kreeg de prijs voor “Beste Winkelketen van België 2013” in de categorie Elektronica.

 

 

Lees meer

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord