Alle winkels Bel&Bo België

Kies jouw locatie en check alle Bel&Bo folders en aanbiedingen dichtbij jou
i

Dit formulier verzamelt de volgende gegevens: jouw naam, jouw e-mail adres, jouw geslacht en jouw stad. Deze gegevens zullen gebruikt worden om je regelmatig gepersonaliseerde e-mails met geselecteerde promoties te verzenden. Je gegevens zullen enkel worden gebruikt om je een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienst te leveren. We zullen deze gegevens enkel ter beschikking stellen aan onze partnersplatforms waarop we beroep doen voor de levering van de dienst.


Bel&Bo is een Belgische familiebedrijf ontstaan op 8 september 2010. Bel&Bo (vroeger Promo Fashion) heeft meer dan 70 filialen verspreid over heel België. De kledingketen bestaat uit een complete collectie kleding en accessoires voor de ganse familie en voor iedere stijl.

De Bel&Bo collecties zijn steeds kleurrijk en hebben een grote keuze aan tinten en nuances. Zo vindt iedereen het model en kleur die bij hem of haar past.

De Bel&Bo collecties zijn steeds kleurrijk en hebben een grote keuze aan tinten en nuances. Zo vindt iedereen het model en kleur die bij hem of haar past.

Winkelen bij Bel&Co is zonder twijfel altijd aangenaam. In een aangename sfeer een outfit uit de laatste trends uitkiezen. Dit alles voor een optimale kwaliteit aan de aantrekkelijkste prijzen.

In 2013 werd Bel&Bo opnieuw de “Beste Winkelketen van België in de categorie Damesmode”. Dit is de tweede keer op rij dat Bel&Bo deze prestigieuze prijs wint. Aan deze beoordeling doen duizenden consumenten mee. Deze publieksonderzoeken behoren daarmee tot de grootsten in de Belgische Retail.

Lees meer

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord