Alle winkels Decathlon België

Kies jouw locatie en check alle Decathlon folders en aanbiedingen dichtbij jou
i

Dit formulier verzamelt de volgende gegevens: jouw naam, jouw e-mail adres, jouw geslacht en jouw stad. Deze gegevens zullen gebruikt worden om je regelmatig gepersonaliseerde e-mails met geselecteerde promoties te verzenden. Je gegevens zullen enkel worden gebruikt om je een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienst te leveren. We zullen deze gegevens enkel ter beschikking stellen aan onze partnersplatforms waarop we beroep doen voor de levering van de dienst.


DECATHLON is een internationale sportwinkelketen die in 1976 is opgericht in de buurt van Rijsel, Frankrijk.  Het concept was in die tijd heel vernieuwend en bestond erin om een ruim assortiment kwalitatieve sportartikelen tegen lage prijzen aan de klanten aan te bieden.

In 1986 is de oprichting van “DECATHLON Production” en opende het bedrijf de eerste winkel buiten Frankrijk, in Duitsland.  In 1992 volgde Spanje en in 1997 werd DECATHLON in België een feit.  De eerste Belgische winkels werden geopend in Antwerpen en Alleur.  DECATHLON heeft meer dan 500 vestigingen wereldwijd.  DECATHLON is onderdeel van de Oxylane Group. 

In België zijn er 15 winkels: Alleur, Anderlecht, Antwerpen, Brugge, Châtelineau, Kortrijk, La Louvière, Luik, Maasmechelen, Mons, Namen, Olen, Roeselare, Schelle en Waver.  DECATHLON België heeft een ploeg van 1.700 enthousiaste medewerkers die door de sportmicrobe gebeten zijn.  Sommige DECATHLON-winkels hebben een vloeroppervlakte van enkele duizenden vierkante meters waar de klant producten kan vinden voor veel verschillende soorten sporten: bergsport, ruitersport, fitness, racketsport, voetbal, running, zwemmen, skiën, snowboard, hengelsport, golf, wielersport, en nog veel meer.  Er is een ruimte waar sportartikelen kunnen getest worden en in elke winkel bevindt zich een werkplaats om herstellingen uit te voeren.

Lees meer

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord