Alle winkels Blokker België

Kies jouw locatie en check alle Blokker folders en aanbiedingen dichtbij jou
i

Dit formulier verzamelt de volgende gegevens: jouw naam, jouw e-mail adres, jouw geslacht en jouw stad. Deze gegevens zullen gebruikt worden om je regelmatig gepersonaliseerde e-mails met geselecteerde promoties te verzenden. Je gegevens zullen enkel worden gebruikt om je een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienst te leveren. We zullen deze gegevens enkel ter beschikking stellen aan onze partnersplatforms waarop we beroep doen voor de levering van de dienst.


Op 25 april 1896 werd door Jacob Blokker en zijn vrouw Saapke Hoorn (Nederland), “De eerste goedkope ijzer- en houtwinkel” geopend.    In die tijd was Hoorn een bloeiende handelscentrum met een belangrijke kaas- en veemarkt.  De boeren kwamen naar de markt in Hoorn om er hun producten te verkopen waarna zij bij “Blokkertje” hun kippengaas, kachels, petroleumlampen, potten, pannen en kinderwagens tegen de laagste prijzen konden kopen.  De zaak werd al spoedig te klein.  Een snelle uitbreiding volgde met vier andere winkelpanden in dezelfde straat.  De zaken begonnen een grote vlucht te nemen nadat in 1923 het Oude Pothuis werd aangekocht, gesloopt en ruimte maakte voor een winkelpand dat vandaag nog steeds in gebruik is als Blokkerfiliaal.  Op 29 september 1977, zo’n 54 jaar later, opende het eerste Blokkerfiliaal haar deuren in Merksem.  Blokker breidde snel uit in België en na enkele jaren namen ze Luxemburg erbij.  Heden is de hoofdzetel van Blokker België in Lier.  België telt samen met Luxemburg zo’n 220 filialen.

Blokker heeft een sterk basisassortiment van kwaliteitsvolle en betaalbare huishoudelijke artikelen.  Daarnaast is Blokker dé winkel van cadeau- en interieurartikelen, seizoensgebonden artikelen, speelgoed en tuinmeubilair.  Juist door die samenstelling van het assortiment en met de nadruk op het dagelijks gebruik, voelt iedereen zich bij Blokker thuis.

Lees meer

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord