Alle winkels Casa België

Kies jouw locatie en check alle Casa folders en aanbiedingen dichtbij jou
i

Dit formulier verzamelt de volgende gegevens: jouw naam, jouw e-mail adres, jouw geslacht en jouw stad. Deze gegevens zullen gebruikt worden om je regelmatig gepersonaliseerde e-mails met geselecteerde promoties te verzenden. Je gegevens zullen enkel worden gebruikt om je een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienst te leveren. We zullen deze gegevens enkel ter beschikking stellen aan onze partnersplatforms waarop we beroep doen voor de levering van de dienst.


Casa is een winkelketen met een ruim aanbod van trendy decoratie- en geschenkartikelen.  In haar assortiment behoren ook huishoudtextiel en interieur- en tuinmeubelen.  Casa is opgericht in 1925 en is van oorsprong een Belgisch bedrijf.  Sinds 1988 maakt het bedrijf deel uit van Blokker Holding.  Het concept is de meest internationaal gebruikte winkelformule.

Het hoofdkantoor is in Itegem (België)  Casa heeft momenteel zo’n 523 winkels in 9 landen:  België, Frankrijk, Luxemburg, Italië, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Zwitserland en Aruba.  Casa heeft ruim 84 winkels in België.

Bij Casa vind je een ruim aanbod aan tafels (eettafels, salontafels, wandtafels en bijzettafels), stoelen (eetkamerstoelen, klapstoelen en krukken), mooie en betaalbare kasten (buffetkasten, ladekasten, audio-video meubelen, schoenenrekken, garderobekasten en opbergkasten/rekken), een uitgebreid aanbod zitmeubelen (poefs, fauteuils, sofa’s, banken en massagestoelen) een grote  variatie aan woonaccessoires (kamerschermen, flessenhouders, spiegels, plantenrekken,  fotokaders, magazinehouders, kapstokken, dienbladen) en nog veel meer.

Lees meer

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord