Alle winkels Dewalt België

Kies jouw locatie en check alle Dewalt folders en aanbiedingen dichtbij jou
i

Dit formulier verzamelt de volgende gegevens: jouw naam, jouw e-mail adres, jouw geslacht en jouw stad. Deze gegevens zullen gebruikt worden om je regelmatig gepersonaliseerde e-mails met geselecteerde promoties te verzenden. Je gegevens zullen enkel worden gebruikt om je een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienst te leveren. We zullen deze gegevens enkel ter beschikking stellen aan onze partnersplatforms waarop we beroep doen voor de levering van de dienst.


In 1923 vindt de heer Raymond DeWalt de radiaalzaagmachine uit, die jarenlang de toon zou zetten voor kwaliteit en duurzaamheid.  Het werd het begin van een stevige reputatie bij de professionele gebruikers.  Betrouwbaarheid, duurzaamheid, kracht en precisie werd het handelsmerk van DeWalt.  De geel/zwarte kleuren is een geregistreerd handelsmerk voor DeWalt machines en accessoires.  DeWalt bouwt deze traditie steeds verder uit met hoogwaardig elektrisch gereedschap en accessoires.  Steeds meer vakmensen wereldwijd kiezen steeds meer voor DeWalt.  Daarom is het bedrijf al enkele jaren het meest snelst groeiende merk.  Op het gebied van professioneel elektrisch gereedschap is DeWalt in Noord-Amerika al jaren marktleider.  DeWalt is onderdeel van Black & Decker.

DeWalt heeft een ruim aanbod van: (1) elektronische machines (accu gereedschap, accu werklampen, boorhamers, boormachines, diamant, hete lucht-pistolen, houtbewerking, meetinstrumenten voor de bouw, metaalbewerking, multitools, schroef-machines, semi-stationaire zaagmachines, stofbeheersing & zaagmachines), (2) accessoires (accessoires voor slijpen en afbramen, boren, diamant, fixings, gereedschapsopbergaccessoires, houtbewerking, multitool, quick change, schuuraccessoires & zagen), (3) Hulpstukken (accu gereedschap, diamant, houtbewerking, meetinstrumenten voor de bouw, semi-stationaire machines, steen & stofbeheersing).

Lees meer

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord