Alle winkels Eggo België

Kies jouw locatie en check alle Eggo folders en aanbiedingen dichtbij jou
i

Dit formulier verzamelt de volgende gegevens: jouw naam, jouw e-mail adres, jouw geslacht en jouw stad. Deze gegevens zullen gebruikt worden om je regelmatig gepersonaliseerde e-mails met geselecteerde promoties te verzenden. Je gegevens zullen enkel worden gebruikt om je een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienst te leveren. We zullen deze gegevens enkel ter beschikking stellen aan onze partnersplatforms waarop we beroep doen voor de levering van de dienst.


Èggo is een Belgisch familiebedrijf opgericht in 2007.  Het motto “de keuken van mijn leven” is onlosmakelijk verbonden met de waarden van vandaag: persoonlijkheid en levenskunst.  Èggo bekleedt de tweede plaats op de Belgische  keukenmarkt.  Èggo hanteert een bijzonder business model om degelijke kwaliteitskeukens van Duitse makelij te maken en aan elk budget te kunnen aanpassen.  Ieder jaar verkoopt èggo ongeveer 15.000 uitgeruste kwaliteitskeukens.

De èggo Kitchen Houses betekenen veel meer dan showrooms met ingerichte keukens: het zijn keukenruimtes waar de bezoekers zich kunnen laten inspireren.  Er zijn verschillende keuken-omgevingen en –modellen tentoongesteld.  Er wordt extra aandacht besteed voor het evenwicht tussen kleuren, materialen en verlichting.  Door de hulp van een up-to-date computertoepassing, kunnen we heel eenvoudig uw keuken volgens maat samenstellen, de kleuren, onderdelen en implantaties wijzigen.  We kunnen uw keuken in 3D bekijken, onmiddellijk de prijs berekenen en uw bestelling, planning, leverdatum en installatie bij u bevestigen.

Vandaag heeft èggo 43 verkooppunten verspreid over België.  Samen met zijn 250 medewerkers, bezorgers en installateurs verwezenlijkt éggo een omzet van meer dan €95.000.000 (in 2013).  De hoofdzetel is in Geel (België)

Lees meer

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord